To Kάστρο της Κορώνης ονειρεύονται οι Τσάμηδες

Ανθελληνική διαδήλωση στο Μπρούκλυν

Οι Τσάμηδες δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλέσουν. Τελευταία τους ανθελληνική δράση η διαδήλωση στο Μπρούκλιν εναντίον τον "τρομοκρατών"  - όπως μας αποκάλεσαν" Ελλήνων.

Κρατούν στα χέρια τους πλακάτ που γράφουν "Η Ηπειρός είναι Αλβανική", "Η Τσαμουριά είναι Αλβανία". Αποκαλούν τον Κατσίφα τρομοκράτη όπως και τα μέλη του Μετώπου Απελευθέρωσης της Β. Ηπείρου.Τραγουδουν επαναστατικά τραγούδια.

Μπροστά στη γαλανόλευκη σηκώνουν τη δικιά τους εθνικιστική σημαία η οποία γράφει "Αυτόχθονες".Οι τσάμηδες από την καρδιά του Μπρούκλιν κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα και απαιτούν να αναγνωρίσει την υποτιθέμενη γενοκτονία των Τσάμηδων. 

Τσάμηδες και ακραίοι Αλβανοί όπου σταθούν κι όπου βρεθούν  το μόνο που προωθούν είναι η προπαγάνδα. Είτε μέσω διαδηλώσεων είτε μπροστά στο γυαλί. Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου εμφανίστηκε για πολλοστή φορά στην εκπομπή "360 βαθμοί". Μίλησε για τους τρομοκράτες Έλληνες αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι απειλές κατά των Αλβανών στη χώρα μας είναι ο νόμος κι όχι η εξαίρεση.

«Αυτό το μήνυμα λέει "Αλβανέ θα χύσουμε το αίμα σου". Σαν αυτό είναι 100 άλλα μηνύματα που δεν έρχονται μόνο σε έμενα αλλά σε κάθε άνθρωπο που τολμά και μιλά ελεύθερα εναντίον του ναζισμού», είπε ο Βασιλείου. 

Γιατί όμως μέρα με τη μέρα οι προκλήσεις  αυξάνονται; Ο καθηγητής Φάνης Μαλκίδης εξηγεί στο Star:

«Γιγαντώνονται και θα γιγαντώνονται όσο είναι ψηλά το βορεοηπειρώτικο. Αυτοί θέλουν να το υποβαθμίσουν, δεν το αναγνωρίζουν  και θέλουν να βάλουν ως προτεραιότητα  το δικό τους ανύπαρκτο τσάμικο ζήτημα .Βέβαια ακραίες φωνές υπάρχουν και από τις δυο πλευρές». 

Ορέγονται το κάστρο της Κορώνης 

Κορωνίδα  των προκλήσεων των ακραίων Αλβανών είναι και τα ντοκιμαντέρ δια χειρός Μαρίν Μεμα.Αυτή τη φορά με νέο του ντοκιμαντέρ θέλησε να μας αποκαλύψει ότι οι ρίζες των Αλβανών φθάνουν μέχρι την Πελοπόννησο συγχέοντας τους με τους Αρβανίτες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top