Αποκάλυψη: Όταν οι ληστές των φορτηγών πήγαν να πιαστούν... επ' αυτοφώρω

Για μήνες έκλεβαν χρηματοκιβώτια, συνελήφθησαν και αποφυλακίστηκαν

Από ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέχρι... σοκολατάκια έκλεβε η σπείρα που έβαζε στο στόχαστρό της οδηγούς φορτηγών που στάθμευαν στην εθνική οδό. 

Για μήνες έκλεβαν χρηματοκιβώτια και τελικά συνελήφθησαν. Μπήκαν στη φυλακή και μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο αποφυλακίστηκαν. Δεν έχασαν λεπτό και ξεκίνησαν να κλέβουν φορτωμένες νταλίκες και να απειλούν τους οδηγούς, τους οποίους εντόπιζαν στα πάρκινγκ των εθνικών οδών.

Αυτοί είναι οι ληστές των φορτηγών - Η λεία τους είχε ξεπεράσει το 1 εκατ.€

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δυο νεαρών που παλιότερα συμμετείχαν στη σπείρα με τα χρηματοκιβώτια, όπως και των υπόλοιπων μελών της... νέας συμμορίας που εξαρθρώθηκε. Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους οδηγούς φορτηγών που σταματούσαν για λίγη ξεκούραση στα πάρκινγκ της εθνικής.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΕΝΑ

Μέσα σε λίγους μήνες είχαν κάνει τουλάχιστον 12 ληστείες και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, τα 8 μέλη της σπείρας στάθηκαν τυχερά όταν γλίτωσαν στο... παρά εάν την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους στην περιοχή της Πάρνηθας, όπου είχαν αφήσει τον τράκτορα νταλίκας.
«Οι δράστες αφού εντόπιζαν τα υποψήφια θύματα επιβιβάζονταν στα φορτηγά τους και με τη χρήση σωματικής βίας τους μετέφεραν μαζί με τα εμπορεύματα του φορτηγού, σε χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο» είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σε όλη τη διαδρομή κουκούλωναν τους οδηγούς με κουβέρτες και στη συνέχεια έβαζαν φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη τους. Τα κλοπιμαία κατέληγαν σε διαφορετικούς κλεπταποδόχους, ανάλογα με το είδος, ενώ η άκρη του νήματος βρέθηκε όταν ένας αγοραστής υπολογιστή ζήτησε τεχνική υποστήριξη από την εταιρία και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν που είχε αγοράσει ήταν κλεμμένο.