Βόλος: Ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης κόρης του - Τον κατήγγειλε η μητέρα

Ο αδελφός της μικρούλας "έσπασε" τη σιωπή του

Πρώτη δημοσίευση 11:03

Συγκλονίζει τον Βόλο η είδηση ότι ένας πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του, μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας του παιδιού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» όλα ξεκίνησαν όταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός του κοριτσιού «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε στη μητέρα του, όλα όσα έβλεπε τον τελευταίο χρόνο.

Η μητέρα σοκαρισμένη έτρεξε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον σύζυγό της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο των παιδιών της. 

Ο Εισαγγελέας Βόλου άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 38χρονο άνδρα, ο οποίος εκμεταλλευόταν την απουσία της συζύγου του λόγω της εργασίας της και εκτόνωνε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην κόρη του. 

Η Εισαγγελία Βόλου, υπό απόλυτη μυστικότητα εδώ και δέκα μέρας έχει ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας της 10χρονης αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο 12χρονος αδελφός του κοριτσιού κατάλαβε τι περνούσε η αδελφή του τον περασμένο Οκτώβριο. Ο 38χρονος άνδρας φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της κόρης του για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Αναμένεται μάλιστα να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου. Η σύζυγός του όταν έμαθε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της όταν εκείνη απουσίαζε, τον έδιωξε και κίνησε όλες τις νομικές ενέργειες σε βάρος του.