Φαντάροι καταγγέλουν ότι «έφαγαν πόρτα» σε καφετέρια του Βόλου

Επειδή ήταν κακής ποιότητας πελάτες

Μια απίστευτη ιστορία ανέβασαν στο διαδίκτυο δυο φαντάροι που υπηρετούν στο Βόλο! Έφαγαν πόρτα, όπως καταγγέλουν σε γνωστή καφετέρια με το αιτιολογικό ότι είναι κακής ποιότητας πελάτες επειδή είναι φαντάροι. 

Έτσι περιέγραψαν στους λογαριασμούς στο fb οι δυο φαντάροι που είναι από την Αθήνα. Τα όσα έζησαν σε καφέ του Βόλου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ένα περιστατικό που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με ανάλογα σχόλια και φυσικά δεν συναντούμε σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν στρατόπεδα.

Το 40% του τζίρου των καταστημάτων που βρίσκονται στο λιμάνι της Σαλαμίνας προέρχονται από το στρατόπεδο του Ναύσταθμου. Μάλιστα οι επιχειρηματίες για να ευχαριστήσουν τους στρατεύσιμους αλλά και τους μόνιμους κάνουν και συγκεκριμενες προσφορες όλη την εβδομάδα.

Μπορεί στο Βόλο οι νεαροί να έφαγαν πόρτα σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν στρατόπεδα όπως στη Σαλαμίνα, δηλαδή οι επιχειρηματίες όχι μόνο δεν τους διώχνουν αλλά τους προσέχουν ως κόρη οφθαλμού όλο τον χρόνο.

Αυτές λοιπόν είναι οι δυο όψεις του νομίσματος. Η καταγγελία του Βόλου από την μια πλευρά και η φιλοξενία της Σαλαμίνας αλλά και των άλλων περιοχών από την άλλη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top