Αποκλειστικά στο Star οι γονείς του Κατσίφα: «Δικαιοσύνη για το παιδί μας»

Αλβανός Πρόεδρος: «Η υπόθεση είναι προβοκάτσια»

Πιο αλυτρωτικός κι από τον ίδιο τον Έντι Ράμα εμφανίζεται πλέον ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλιρ Μέτα, μιλώντας σε αλβανικό κανάλι. Εξοργισμένοι από την κλιμάκωση των αλβανικών προκλήσεων, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ξεσπούν αποκλειστικά στο Star. 

Πιο ... Τσάμης από τους Τσάμηδες έχει γίνει ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα, καθώς σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι tv klan υπερασπίστηκε με πάθος το δικέφαλο αετό - σύμβολο του  αλβανικού αλυτρωτισμού. 

Η αρχικά πιο  μετριοπαθής στάση του, απέναντι στη δολοφονία Κατσίφα, φαίνεται πως του στοίχισε, γι΄αυτό όσο οι μέρες περνούν, δείχνει πιο ακραίος κι από τον ίδιο τον Ράμα.
 

«Η υπόθεση Κατσίφα είναι προβοκάτσια»
 

«Έχω προειδοποιήσει εδώ και καιρό τις υπηρεσίες μας να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για τέτοιες καταστάσεις (προβοκάτσιες), οι οποίες δεν είναι  μόνο τωρινές και φυσικά δεν είναι διάσπαρτες», είπε ο Αλβανός Πρόεδρος. 

Ενώ το κλίμα της αλβανικής τρομοκρατίας στις Βουλιαράτες συνεχίζεται , ο Αλβανός μάστερ της προπαγάνδας και της προβοκάτσιας, κατηγορεί την Ελλάδα για στήσιμο της δολοφονίας Κατσίφα, προκαλώντας απροκάλυπτα τόσο την οικογένεια του παλικαριού , όσο και ολόκληρη την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

«Προβοκάτσια; Κατ' ουδένα τρόπο!  Χίλιες φορές όχι! Το παιδί μια αναπαράσταση έκανε. Για ώθηση. Είχε πάρει τις σημαίες εδώ πέρα και τις άφησε εκεί στο καφενείο, να πάμε στην εκδήλωση των πεσόντων μας και τίποτε παραπάνω. Τις προβοκάτσιες των Τσάμηδων τις έχουμε αιωνίως εδώ πέρα», λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου. 

Με την πληγή από τον άδικο χαμό του παιδιού της να αιμορραγεί, η μητέρα του Κωνσταντίνου, αγωνίζεται να κρατήσει την ψυχραιμία της απέναντι στις αλβανικές προκλήσεις

«Μου πήραν το παιδί μου, εγώ τι να φοβηθώ; Αχ, εγώ θέλω δικαιοσύνη του παιδιού μου. Τι να κάνω; Δεν αντέχω τον πόνο του παιδιού μου, φωνάζω και τσιρίζω. Πού είσαι του λέω», ξεσπά.

Βλέποντας ολόκληρο Πρόεδρο να εμφανίζεται δημόσια με τον Αλβανικό αετό στα χέρια, η φαντασίωση των Τσάμηδων για τη  Μεγάλη Αλβανία γιγαντώνεται.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top