«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της Αχτσιόγλου

Πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και αποχώρισαν

«Ντου» σε εκδήλωση στο Παγκράτι, στην οποία συμμετέχει και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έκανε μέλη του Ρουβίκωνα.

Η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, με την υπουργό να μην είχε προλάβει να φανεί στο σημείο εκείνη την ώρα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν γίνει το «ντου», η οργάνωση είχε βγάλει ανακοίνωση σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε αυτήν αναφερόταν στα 3 χρόνια της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει ότι ήρθε το 2015 σαν «κοινός απατεώνας», τονίζοντας – μεταξύ άλλων – πως «οι μισθοί μας παραμένουν όπως τους αφήσαμε πριν τρία χρόνια και η μαύρη, ανασφάλιστη εργασία είναι ο κανόνας».

«Στην πραγματικότητα ο Σύριζα ζητάει ψήφο ως η δεξιά του 2015 για να μην έρθει η δεξιά του 2019» αναφέρει σε άλλο του σημείο, ο Ρουβίκωνας.

«Να συγχαρούμε την κυρία Αχτσιόγλου για την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου μνημονίου. Τίποτα δεν μας έχει πείσει ότι η δεξιά θα τα κατάφερνε καλύτερα» αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα και προσθέτουν: «Ξαναρωτάμε όλους και όλες: Τι πετύχαμε που παρατήσαμε τον δρόμο κι εμπιστευτήκαμε την κάλπη;».