Σε εξέλιξη η πορεία της ΑΔΕΔΥ - Κλειστό το Κέντρο

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί;

Απεργία ΑΔΕΔΥ

Πρώτη Δημοσίευση: 07:39

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία της ΑΔΕΔΥ στο Κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το συνδικάτο, ζητώντας μεταξύ άλλων αυξήσεις μισθών και προσλήψεις. 

ΑΔΕΔΥ1

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην Ομόνοια Συνδικάτα κι Εργατικά Κέντρα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, σταδιακή αποκατάσταση όλων των συντάξεων, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στο 15%, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη (άρθρο 24Α Ν. 4396/2016) για την αξιολόγηση.

ΑΔΕΔΥ2

Απεργία και στις δημόσιες δομές Υγείας

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα οι δημόσιες δομές Υγείας, καθώς γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ. 

ΑΔΕΔΥ3

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), μεταξύ άλλων ζητά το σύνολο των αναδρομικών και την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012, μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ανθρώπινα ωράρια 5ήμερο-6ωρο-30ωρο -1 εφημερία την εβδομάδα και ρεπό την επόμενη μέρα, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top