Το ξέσπασμα της μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Star

Σήμερα κατέθεσε στην εισαγγελία Τιράνων ο πατέρας του

Δεν έχει τέλος το δράμα που ζει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σήμερα κατέθεσε στην εισαγγελία Τιράνων ο πατέρας του. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν παραδίδουν τη σορό του. Οι αλβανικές αρχές σε μία κίνηση απόλυτου παραλογισμού άσκησαν δίωξη  στον νεκρό Κωνσταντίνο,.

Είναι η στιγμή που ο πατέρας  και ο γαμπρός  του Κωνσταντίνου Κατσίφα μπαίνουν στα γραφεία της εισαγγελίας Τιράνων .Τους συνοδεύει ο δικηγόρος τους. Οι Αλβανοί τους ενημερώνουν ότι μόνο ο κύριος Γιάννης θα μπει στο γραφείο του Εισαγγελέα. Επί δυο ώρες ο δικαστικός λειτουργός τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις, απρεπείς και επιθετικές. Ο πατέρας του Κωσνταντίνου εξοργίζεται. 

Οι ερωτήσεις του Εισαγγελέα 

Γιατί οπλοφορούσε ο γιος σας; Είχε το όπλο στο σπίτι;

Είχε έρθει σε προστριβή με κάποιον αστυνομικό;

Είχε εκπαιδευτεί στα όπλα ;Είχε επαφές με ακροδεξιές οργανώσεις ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αλβανοί θεωρούν μάρτυρα – κλειδί τον πατέρα του Κωνσταντίνου, γι’ αυτό και εκλήθη σήμερα στηνν εισαγγελία για  να δώσει απαντήσεις. 

Ο πατέρας του Κωσταντίνου έφθασε στα Τίρανα νωρίς το πρωί. Ταξίδευε όλη τη νύχτα μαζί με την κόρη του και το γαμπρό του για να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τον εισαγγελέα. Δεν θέλουν να κάνουν δηλώσεις στον εισαγγελέα. Προσπαθούν να βρουν το κουράγιο να αντέξουν και αυτή τη δοκιμασία. Η αδερφη του Κωνσταντίνου κρατά από το χέρι τον άντρα της.

Οi Αλβανοί για έκτη ημέρα αρνούνται να παραδώσουν τη σορό στην οικογένεια του. Η μητέρα του, όπως μας είπε, δεν αντέχει άλλο. Θέλει να κηδέψει το παιδί της. 

«Θέλω να το κλάψω στο σπίτι, γιατί μου το κρατάνε εκεί το παιδί μου οι Αλβανοί; Φέρτε μου ένα όπλο από την Αθήνα, σας παρακαλώ να τους καθαρίσω και μετά να σκοτωθώ εγώ η έρμη η μάνα…», λέει.

Ο Αλβανικός παραλογισμός στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα συνεχίζεται. Κυνηγούν τώρα νομικά τον νεκρό. Έχουν σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ενστόλων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Η είδηση της  διίωξης στον νεκρό Κωνσταντίνο ξάφνιασε  την Κύπρια  ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους. Από το μεσημέρι κρατά το χέρι της μάνας του Κωσταντίνου. 

Αυτή τη στιγμή  κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Πληροφορίες λένε ότι οι Αλβανοί μπορεί να κρατήσουν τη σορό ακόμα και 3 εβδομάδες κάνοντας επίδειξη δύναμης στους μειονοτικούς.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top