Διαρρήκτες απείλησαν να σκοτώσουν δικηγόρο για να τον ληστέψουν

Ήταν οπλισμένοι με κατσαβίδι

Ληστρική επιδρομή σε δικηγορικά γραφεία  στο κέντρο της Αθήνας,  έκαναν τα ξημερώματα δύο θρασύτατοι κακοποιοί.  Οπλισμένοι με κατσαβίδι, απείλησαν να σκοτώσουν έναν συνταξιούχο δικηγόρο, ενώ έκλεψαν ακόμη και γυναικείες κρέμες προσώπου.

Κοιμόταν στον καναπέ,  μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, όταν ξαφνικά είδε δύο μαυροντυμένους νεαρούς  να του βάζουν ένα κατσαβίδι στο λαιμό για να τον ληστέψουν. 

Αυτή η ληστεία ήταν και το φινάλε της πρωινής επιδρομής που έκαναν οι δύο διαρρήκτες στην πολυκατοικία της οδού Σόλωνος στα Εξάρχεια. 

Η ληστεία φαίνεται ότι έγινε τυχαία καθώς οι διαρρήκτες είχαν εγκλωβιστεί μέσα στην πολυκατοικία και πέρασαν στο διαμέρισμα του θύματος αναζητώντας τρόπο να βγουν από την πολυκατοικία.   

Λίγο πριν οι ληστές είχαν τρυπώσει  στο διπλανό γραφείο της γνωστής δικηγόρου Ρουμπίνης Καραγκιαούρη. Πέταξαν τα πάντα στο πάτωμα για να βρουν χρήματα και χρυσαφικά. 

Ο ένας από τους ληστές φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα μικρόσωμος, αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το δακτυλικό αποτύπωμα που άφησε στην τοίχο.

Μπαράζ διαρρήξεων στη Νέα Κίο 

Στη Νέα Κίο της Αργολίδας, όπου οι διαρρήξεις είναι πλέον ρουτίνα, η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος κατέγραψε τη δράση ενός άνδρα που μπήκε για να κλέψει. Παραβίασε ένα παράθυρο και άρχισε να ψάχνει το χώρο του μπαρ αναζητώντας χρήματα. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top