Έρευνα και για δεύτερο καθηγητή "Φακελάκη"

Οι αποκαλύψεις στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχουν τέλος

Οι αποκαλύψεις στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχουν τέλος. Σύμφωνα με νέες καταγγελίες και δεύτερος καθηγητής φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση "Φακελάκη".

«Το παιδί μου έπεσε θύμα του καθηγητή. Έδωσε 2.250 μέσω του φροντιστηρίου για να περάσει έξι μαθήματα του καθηγητή και τρία ενός άλλου από το ίδιο τμήμα. Το φροντιστήριο έκανε μαθήματα αποκλειστικά αυτών των δύο καθηγητών. Δεν ήταν μόνος του. Ηταν και άλλοι μαζί του», αναφέρει πατέρας μαθητή του ΤΕΙ Σερρών.

Καθηγητής: Παρεξηγήθηκε η οικειότητα με τους φοιτητές 

Στην απολογία του ο ήδη προφυλακισμένος καθηγητής υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες που του αποδίδονται στηρίζονται σε εικασίες και φήμες.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

«Οι καταθέσεις μαρτύρων, στηρίζονται κατά κύριο λόγο σε κακόβουλες φήμες και αυθαίρετα προσωπικά συμπεράσματα. Όσο για τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή μου δεν είναι "δώρο" αλλά έσοδα προσωπικά  και της οικογένειας μου και χρήματα που αφορούν την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος του λογιστή».

Για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σπουδαστριών αρνείται ότι έπραξε κάτι τέτοιο.

 ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

«Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου καριέρας ανέπτυξα ,όπως συχνά συμβαίνει, διαπροσωπικές σχέσεις με κάποιους φοιτητές μου. Στο πλαίσιο των σχέσεων αυτών, αναπτύχθηκε εκατέρωθεν οικειότητα μεταξύ μας η οποία ενδεχομένως και να παρερμηνεύτηκε».

Πάντως από το 2015 ήταν ενήμερη η Διοίκηση του Τει που παρά τις ανώνυμες καταγγελίες όχι μόνο δεν προχωρούσε στην διαλεύκανση τους αλλά έβλεπε συκοφαντίες και ζητούσε από τους φοιτητές  την προστασία του κύρους της σχολής.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top