Η ΕΜΑΚ «χτενίζει» το Μαντούδι για τους αγνοούμενους

Καρέ καρέ το πέρασμα του Ζορμπά

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στην Εύβοια, καθώς και του ηλικιωμένου βοσκού στον Αλμυρό Βόλου, συνεχίζονται, για τρίτο 24ωρο. Κάτοικοι του Μαντουδίου περιγράφουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσα έζησαν τη νύχτα του Σαββάτου.

Το σαρωτικό πέρασμα του Ζορμπά από το Μαντούδι, άφησε πίσω του λασπόνερα, απόγνωση και εφιάλτες. Η μαρτυρία μιας γυναίκας για τις στιγμές τρόμου, που έζησε μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της, συγκλονίζει. 

Σαν μην έφτανε που το σπίτι τους, έγινε ρημαδιό, σήμερα η οικογένεια κάνει έκκληση στις αρχές για λίγο νερό.

Καρέ καρέ το πέρασμα του Ζορμπά στο Μαντούδι 

Δείτε σ' ένα συγκλονιστικό βίντεο καρέ καρέ το πέρασμα του κυκλώνα. Το βίντεο αυτό βασίζεται σε καταγεγραμμένες διαδοχικές δορυφορικές εικόνες του μεσογειακού κυκλώνα, μετά την επεξεργασία τους από  ερευνητές του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών 

Κοιτώντας τα διαλυμένα νοικοκυριά τους, οι κάτοικοι του χωριού τρέμουν το χειμώνα που έρχεται και ένα πιθανό σίκουελ του θρίλερ που έζησαν. Φοβούνται τα φουσκωμένα ποτάμια και τα υπερχειλισμένα ρέματα, που κάθε φορά απειλούν τις περιουσίες τους. 

Οι κάτοικοι εδώ στο Μαντούδι, για να γλιτώσουν τα αυτοκίνητά τους έφτασαν στο σημείο να τα δέσουν από τις μάντρες με ιμάντες.

Η ΕΜΑΚ «χτενίζει» το Μαντούδι

Έχουν περάσει σχεδόν τρία 24ωρα από τη στιγμή, που η μοίρα αποφάσισε να παίξει  άσχημο παιχνίδι στην 57χρονη γυναίκα και τον 67χρονο σύζυγό της, που ακόμα αγνοούνται.   

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top