Οι νέες "πιάτσες θανάτου" στην Αθήνα

Άλλαξαν στέκια οι χρήστες

Στέκια και πλατείες αλλάζουν οι χρήστες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, με το πρόβλημα να παραμένει άλυτο.  Μετά τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στο Πεδίον του Άρεως, οι τοξικομανείς μεταφέρθηκαν σε στενά γύρω από την Ομόνοια, την Πλατεία Βικτωρίας και την Πλατεία Βάθη. Εκεί όπου τους εντόπισε η κάμερα του Star.

Πλατεία Βάθη, Ομόνοια, Πατησίων. Τα στέκια μετατοπίστηκαν μετά την απομάκρυνση των χρηστών από το Πεδίον του Άρεως και την Μαυροματαίων. 

Μπορεί το Πεδίον του Άρεως να «καθάρισε», το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε, απλά μετατοπίστηκε αφού δημιουργήθηκαν νέα στέκια στα στενά του κέντρου. Οι καταστηματάρχες ζητούν αστυνόμευση και όσοι βρίσκονται δίπλα στους χρήστες, ζητούν ουσιαστική μέριμνα. 

Οι ναρκομανείς έφυγαν από το Πεδίον του Άρεως και απλώθηκαν στην υπόλοιπη Αθήνα λέει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης:

«Εκατοντάδες άτομα περιφέρονται στην Αθήνα και κάνουν την ένεσή τους δημόσια. Πολλά χρόνια χτυπώ και τις πόρτες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργού Υγείας, που δεν καταδέχτηκε καν να μού απαντήσει, είχα ζητήσει την παραίτηση Τόσκα και δυστυχώς δικαιώθηκα καθυστερημένα». 

«Επειδή η ασφάλεια και η εγκληματικότητα έχει γίνει το νούμερο 1 πρόβλημα, δεν λύνεται με ασπιρίνες. Λύνεται με πολιτική βούληση. Άλλαξαν λοιπόν στέκια κι έχουν έρθει κάτω από το γραφείο μου στην οδό Φερών.. είναι στην πλατεία Βικτωρία, είναι και στο μουσείο και στην πλατεία Αιγύπτου και στην Φωκίωνος», λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, Τεντώμας Χρήστος.

Η ίδια εικόνα και το βράδυ. 

Μια βόλτα είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς πως η νύχτα είναι επικίνδυνη αλλά και αμαρτωλή. 

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top