Προφυλακιστέος ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμούς γυναικών

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας, ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς γυναικών συμπεριλαμβανομένης μιας 40χρονης Γαλλίδας,  κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη του.

Οι εφιαλτικές στιγμές της Γαλλίδας στα χέρια του 

«Καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή», υποστηρίζει η Γαλλίδα ότι της είπε ο εθνοφύλακας δείχνοντας της το μικρό δωμάτιο του σπιτιού του. Οι δυό τους γνωρίστηκαν μέσω ιστότοπου για ερωτικούς συντρόφους. Κάνει λόγο για ερωτικά παιχνίδια και βιασμούς που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Τόσο η ίδια, όσο και μια νεαρή πρώην σύντροφος του. Η νυν αγαπημένη του όμως υποστηρίζει πως ναι μεν την έδενε αλλά χωρίς βία:

«Κάποιες φορές με έδενε και προχωρούσαμε στη σεξουαλική πράξη και κάποιες φορές με έδενε και καθόμασταν. Μετά με έλυνε ή λυνόμουν μόνη μου. Δεν τον φοβάμαι, ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου».

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top