Φιλοπάππου: Χτύπησαν 13χρονο και έκλεψαν το κινητό του

Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών μετά το έγκλημα με θύμα έναν 25χρονο

Τα ίχνη των τριών κακοποιών που επιτέθηκαν στο νεαρό ζευγάρι στο Λόφο του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 25χρονος προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες θύμα ληστείας έπεσε ένα 13χρονο αγόρι στον Λουμπαρδιάρη.

Την ώρα που στο λόφο του Φιλοπάππου έκαναν έρευνες δεκάδες αστυνομικοί, χθες  το απόγευμα, κακοποιοί χτύπησαν,  έναν ανήλικο Ισραηλινό και έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο. Σοκαρισμένο το παιδί περιγράφει πως του επιτέθηκαν.

Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από την τελευταία επίθεση που έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος στο λόφο του Φιλοπάππου και ένα 13χρονο αγόρι  δέχτηκε επίθεση από 4 δράστες. 

Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών για τον εντοπισμό των δραστών 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή το Λόφο του Φιλοπάππου και την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στο νεαρό ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης με αποτέλεσμα να πέσει από το βράχο και να χάσει τη ζωή του ο 25χρονος φοιτητής.

Έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων και οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των κακοποιών. Για το λόγο αυτό επισκέπτονται ακόμη και στις φυλακές αλλοδαπούς που είχαν συλληφθεί στην περιοχή για ληστείες και κλοπές. Τους τελευταίους μήνες συνελήφθησαν 30 άτομα τα 20 από τα οποία προφυλακίστηκαν. 

Αποτυπώματα και DNA θα δείξουν τον δρόμο για τη σύλληψη των κακοποιών 

Με βάση τις περιγραφές της 23χρονης από την Πορτογαλία οι έρευνες προσανατολίζονται σε άτομα κυρίως από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Η τσάντα της κοπέλας και τα ρούχα του άτυχου νεαρού που έπεσε από το βράχο εξετάζονται  στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και βιολογικό υλικό.

Το σχέδιο αστυνόμευσης της περιοχής του κέντρου δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τον θάνατο του 25χρονου. Το πρωί ο αρχηγός της Αστυνομίας και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί έκαναν αυτοψία στου Φιλοπάππου για ανασχεδιασμό των μέτρων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top