Θείος Δ. Κούκλατζη: «Πιο πολύ κλαίγαμε παρά μιλήσαμε»

Στο πατρικό του ο Άγγελος Μητρετώδης 

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης συνεχίζουν για τρίτο 24ωρο να "βομβαρδίζονται" με τηλέφωνα και μηνύματα στα social media από φίλους, γνωστούς και συνάδελφους από το Στρατό. Παρέα με τους γονείς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα προσπαθούν να ξεχάσουν τον εφιάλτη που πέρασαν πεντέμισι μήνες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον απεσταλμένο μας στην Ορεστιάδα Λάμπρο Δεμερτζή μίλησε ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη. 

«Πιο πολύ κλαίγαμε παρά μιλήσαμε με τον Δημήτρη»

Συγκινημένος ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος παρέμεινε κρατούμενος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη για 167 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Λάμπρο Δεμερτζή αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και τις στιγμές αγωνίας που έζησε η οικογένειά του.

«Ο αδελφός του έχασε πολλά κιλά από την αγωνία του».

Τριπλή είναι η χαρά της οικογένειας Κούκλατζη, καθώς εκτός από την απελευθέρωση του Δημήτρη, αυτές τις μέρες η αδελφή του και ο ανιψιός του έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, δύο νέα ανιψάκια του Δημήτρη.

Στην Ορεστιάδα, όπου κατάγεται, όλοι τον περιμένουν με ανυπομονησία. 

Τι είπε στον κολλητό του ο Δ. Κούκλατζης 

Ο παιδικός φίλος του Δημήτρη Κούκλατζη, ο δικηγόρος Χρόνης Μαραζίδης ταξίδεψε από την Ορεστιάδα στη Θεσσαλονίκη για να τον δει.  Έβγαλαν, μάλιστα, μία selfie και έστειλαν το δικό τους μήνυμα. 

«Ήταν σαν να είχαμε βρεθεί πριν από 5 ώρες. Συνέχισε η καθημερινότητά μας από εκεί που την αφήσαμε. Θέλει να ετοιμάσουν μαζί ένα γλέντι για όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι οι διακοπές και να δει την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, από κοντά».

Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ ο Δ. Κούκλατζης 

Ο λοχίας είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ. Γι΄ αυτό και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν δώσει στους γονείς του λοχία μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών για να την πάρει μόλις με το καλό επιστρέψει στην Ελλάδα. Ίσως μάλιστα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, όταν πάει να τη δει την Ένωση από κοντά. 

Στο πατρικό του ο Ά. Μητρετώδης 

Ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης παραμένει για τρίτη μέρα στο πατρικό του σπίτι στην Καστοριά. Περνάει τις ώρες του βλέποντας συγγενείς και φίλους, ενώ δεν προλαβαίνει να απαντάει σε τηλέφωνα και μηνύματα γνωστών και συναδέλφων από τον Στρατό. 

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν πάρει 10ήμερη άδεια και ετοιμάζονται να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να μετατεθούν σε άλλες μονάδες», αναφέρει ο πατέρας του.

Ζουράρις: Υπερβολική η τελετή υποδοχής των δύο στρατιωτικών

Την έντονη αντίθεσή του προς την υπερβολική, όπως την χαρακτήρισε, τελετή υποδοχής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις.

«Τι ακριβώς τίμησαν τρεις υπουργοί και ο αρχηγός Στρατού, την αβλεψία των δύο στρατιωτικών, την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως; Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα;»

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top