Αποκλειστικό: Μετάθεση περιμένει τους δύο στρατιωτικούς μετά την άδεια

Μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας διανύουν ο Άγγελος και ο Δημήτρης

Μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας διανύουν πλέον ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, μετά την πολύμηνη περιπέτειά τους στις φυλακές της Αδριανούπολης. Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού χαρακτήρισε "σύμβολα ενότητας" τους δύο στρατιωτικούς μας, οι οποίοι πάντως αναμένεται να πάρουν μετάθεση μόλις τελειώσει η άδειά τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.  

Συγκινημένος, αλλά χαρούμενος, ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, αποκαλύπτει τι ζήτησε ο γιός του μόλις γύρισε στο σπίτι του στην Καστοριά.

«Διψούσε να μάθει νέα από τους φίλους του, πραγματικά διψούσε… είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, ολιγαρκής, συνετός…»

Στη Θεσσαλονίκη ο Δ.Κούκλατζης

Ο Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκεται ακόμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει η αδελφή του που γέννησε πρόσφατα. Αργότερα θα πάει στην Ορεστιάδα από όπου κατάγεται.

Μετάθεση περιμένει τους δύο στρατιωτικούς μετά τη 10ήμερη άδεια

Οι δύο στρατιωτικοί μας αναμένεται να πάρουν μετάθεση σε άλλη μονάδα από αυτή που υπηρετούσαν στον Έβρο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star. Αυτό είναι πλέον το πιο πιθανό σενάριο για τον Άγγελο και το Δημήτρη, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε δεκαήμερη άδεια. Μόλις αυτή τελειώσει, θα δώσουν και τις καταθέσεις τους για το τι ακριβώς συνέβη όταν τους συνέλαβαν, στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διενεργεί το ΓΕΣ. 

Προσδοκία για αλλαγή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Θετική εξέλιξη για τις σχέσεις Αθήνας  Άγκυρας χαρακτήρισε την απελευθέρωση των δύο ο Φώτης Κουβέλης.

«Η αποφυλάκιση δεν έγινε τυχαία από τον Ερντογάν. Ίσως να υπάρξουν αντίδωρα…», σχολίασε ο βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Στις 4 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Σμύρνη, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ελληνικού προξενείου.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top