Διαφημίζουν τα Μάλια ως προορισμό για πάρτι χωρίς... όρια!

Οι τουριστικοί φορείς της Χερσονήσου θέλουν να αλλάξουν το προφίλ

Με αυτό το βίντεο, το βρετανικό τουριστικό πρακτορείο "Party hard travel" προσκαλεί... ορδές νεαρών Βρετανών στα Μάλια, για ξεσάλωμα μέχρι τελικής πτώσης ! 

Στην ιστοσελίδα του, το ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει...οικονομικά πακέτα ξέφρενης διασκέδασης.

Για παράδειγμα μια κρουαζιέρα, με το αλκοόλ να ρέει άφθονοκοστίζει 50 λίρες, ένα paint party 30 λίρες, ενώ ένα πάρτι σε πισίνα μόλις 20 λίρες.
 

DAILY STAR : ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ... 400%  

"Μάλια: Βρετανοί συρρέουν στο θέρετρο για ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ πάρτυ" γράφει σήμερα η Daily star, με αφορμή την προώθηση των Μαλίων ως τον απόλυτο...πάρτι άνιμαλ προορισμό.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το δημοσίευμα, οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί κατά 400%, σε σχέση με πέρυσι!

 

ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

"Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια στα Μάλια έχουν κλείσει περίπου 30 κλαμπ που διασκέδαζαν αυτού του είδους τον επισκέπτη. Άρα όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να ευσταθούν αυτά τα δημοσιεύματα", δηλώνει ο Ευθύμιος Μουντράκης, Αντιδήμαρχος Δήμου Χερσονήσου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πάντως , περιγράφει τα Μάλια ως τον καλύτερο προορισμό διασκέδασης για το 2018, όπου οι Βρετανοί και αυτό το καλοκαίρι μπορούν να... οργιάσουν!

Μάλιστα συνοδεύεται από φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία καταγράφουν... καρέ καρέ όλα τα έκτροπα στα κλαμπ του νησιού 

 

Κάπου εκεί, μεταξύ δυνατής μουσικής και non stop διασκέδασης, η βρετανική ταμπλόιντ, ωστόσο, θυμάται να αναφερθεί και στα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το ανάκτορο των Μαλίων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top