Συνελήφθησαν ακραίοι Αλβανοί στα σύνορα με την Ελλάδα

Η προπαγάνδα και η φιέστα μίσους που ετοίμαζαν

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ήταν η αφορμή ώστε να στηθεί επιχέιρηση της Αλβανικής αστυνομίας στα σύνορα με την Ελλάδα.

Ο πρωταγωνιστής της 2λεπτης προπαγάνδας πρόδωσε άθελα του τα σχέδια των φίλων του, Αλβανών εθνικιστών, οι οποίοι ετοίμαζαν μια φιέστα μίσους κατα των Ελλήνων στο χωριό Βέρβα με κύριο αίτημα την επιστροφή των υποτιθέμενων τσάμηδων στα εδάφη τους.

ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ " ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ  - ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΊΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ"

Η προκληση είχε ξεκινήσει λίγες ώρες πρίν όπου ακραίοι αλβανοί   μοίραζαν φυλλάδια μισαλλοδοξίας στους κατοίκους των μειονοτικών χωριών  και τους προσκαλούσαν στο πρωτο συνέδριο των Τσάμηδων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ": ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛαΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Παρα τις 9 συλλήψεις η ...γραφική εκδήλωση πραγματοποίηθηκε και μάλιστα ιδρύθηκε και η έδρα της "Κυβερνησης της Τσαμουριάς ". Είναι το σπιτι που βλέπετε. Αρχηγός όλων αυτών;

Ο Φεστίμ Λάτο ή αλλιώς ο λατρης των καλάσνικοφ και ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας.

Τα εδάφη της Τσαμουριάς είναι βαμμένα με αίμα που προκάλεσαν οι  Ελληνες,σαμποτάρουν όλα τα διακαιώματα των Αλβανών ,τα εδάφη και τις περιουσίες τους

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ UCK ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ" 

Το κίνημα για τη "Δημοκρατία της Τσαμουριάς" που βρίσκεται πίσω απο τις περισσότερες προπαγανδιστικές δράσεις στη Βόρεια Ηπειρο, έχει αμφιλεγόμενα μέλη, όπως τον Ιλίρ Μπερίσα ο οποίος υπήρξε στέλεχος του Απλευθερωτικού στρτού του Κοσόβου ,πραγμα που δεν κρύβει στις αναρτήσεις του και είναι ένας απο τους μεγαλύτερους ανθέλληνες.

Πρόσφατα δημοσιέυσε το βιβλίο που βλέπετε με την ονομασία Ιλλυρία και τα εδάφη της όπου δεν λείπει ούτε νομος της Ελλάδας  και όχι μόνο .

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ  :"ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ" 

Τα ανθελληνικά κινήματα στην Αλβανία δρουν όμως και ιντερνετικά .Πλέον έχουν αποκτήσει το δικό τους κανάλι με κύριο στόχο την προπαγάνδα. Τα ρεπορτάζ τους ενδεικτικά...

"UNITED STATE OF ALBANIA" ΣΕ ...ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑΣ  - ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΑ 

Οπως επίσης και τα τραγούδια που αναρτούν στα οποία δεν διστάζουν να βάλουν στα παιχνίδι της προβοκάτσια ακόμη και μικρά παιδιά 

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ 

Ενω πρόσφατα έφτιαξαν και τον χάρτη που βλέπετε με τα εδάφη που τους ανήκουν όπως ισχυρίζονται....Φυσικά πρώτη στην προτίμηση τους... η Ελλάδα!

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top