Μαρτυρία - σοκ για την άγρια επίθεση εναντίον δύο ανδρών στα Μέγαρα

"Κόκκινο" έχει χτυπήσει πλέον η εγκληματικότητα στα Μέγαρα

Θύματα άγριας επίθεσης έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου δύο άντρες, οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή του Αγίου Βλασίου, στα Μέγαρα.

Ξαφνικά, πέντε άγνωστοι δράστες τους επιτέθηκαν, τους ξυλοκόπησαν και μάλιστα πυροβόλησαν τον έναν από αυτούς στα πόδια, ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν το αυτοκίνητό τους και διέφυγαν με αυτό.

Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα η Αστυνομία, εντόπισε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητό τους, στην ευρύτερη περιοχή.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων.

 

"ΝΤΑΗΔΕΣ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ ΜΕΓΑΓΩΝ

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν πρόσφατα στην παραλία της Πάχης Μεγάρων ένας καταστηματάρχης και ο γιός του από γνωστούς "νταήδες" της περιοχής.

Όπως καταγγέλλουν παραγγέλνουν πλουσιοπάροχα γεύματα και πληρώνουν όσα θέλουν. Και όποιος διαμαρτυθεί τον στέλνουν στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

 

ΣΕ "ΦΡΟΥΡΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει "κόκκινο" οι κάτοικοι των Μεγάρων αναγκάζονται να μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια, με αγκαθωτά συρματοπλέγματα, λόγχες, μαντρότοιχους άνω των 3 μέτρων και σπασμένα γυαλιά!"

Μόλις πέφτει το σκοτάδι ο τρόμος βασιλεύει στα Μέγαρα, ενώ όπως καταγγέλλουν πολίτες της περιοχής η αστυνόμευση ειδικά τη νύχτα, που υπάρχουν τα περισσότερα κρούσματα, είναι ανεπαρκής.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top