Συχνό φαινόμενο τα ατυχήματα με σκάφη στους Παξούς λένε οι κάτοικοι

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία των Παξών από τον ξαφνικο χαμο του 15χρονου

«Τέτοια ατυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στη θάλασσα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο κόσμος να προσέχει πως οδηγεί και να μην πλησιάζει στην ακτή», δηλώνει ο Κώστας Παραπονιώτης, ιατρός στο Κέντρο Υγείας Παξών, o γιατρός που διαπίστωσε και το θάνατο του 15χρονου αυτή την οικογενειακή τραγωδία δηλαδή, αφού οδηγός του ταχύπλοου που διαμέλισε τον μικρό, ήταν ο πατέρας του, είναι ξεκάθαρος.

Τέτοια ατυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στο νησί.
 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Εξαιτίας των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων, ο 15χρονος τουρίστας έχασε την ισορροπία  έπεσε στο νερό από την πλευρά της προπέλας και βρήκε τραγικό θάνατο. Μόλις ο πατέρας κατάλαβε τι είχε συμβεί έπεσε και εκείνος στη θάλασσα να τον σώσει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

«Δεν κατάφερε να κάνει κάτι δυστυχώς. Είναι μια τραγωδία πρωτόγνωρη για το νησί μας που τώρα το καλοκαίρι έχει πάρα πολύ κόσμο, ιδιαιτέρα τουρίστες», δηλώνει ο Σπύρος Βλαχόπουλος, Δήμαρχος Παξών.

Με την θάλασσα δεν παίζει κάνεις λένε οι ειδικού... Είναι ο καλύτερος φιλος μας για παιχνιδι ειδικά το καλοκαίρι, αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top