Ηλεία: 42χρονος τα έκανε γυαλιά καρφιά σε βενζινάδικο και έφυγε με τρακτέρ

Λίγο αργότερα συνελήφθη

Το πιο ευφάνταστο σενάριο περιπέτειας στο Χόλιγουντ, ξεπερνούν τα όσα διαδραματίστηκαν σε δύο χωριά της Ηλείας. Ένας κάτοικος της περιοχής σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε συγχωριανούς του και κατέστρεψε αυτοκίνητα.

Απίστευτα πραγματικά τα όσα έγιναν. Ήταν λίγο μετά τις πέντε χθες το απόγευμα όταν ο 42χρονος άνδρας πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Πελόπιο για να βάλει βενζίνη. Δεν ήθελε όμως να πληρώσει. Λογικά, ο ιδιοκτήτης δεν δέχθηκε και τότε ο 42χρονος άρχισε να βρίζει και να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Τελικά έβαλε μόνος του βενζίνη στο αυτοκίνητό του και έφυγε χωρίς να αφήσει χρήματα. Στη συνέχεια πήγε στο Κάτω Στρέφι, όπου μένει. 

Εκτός εαυτού προκάλεσε ζημιές στο καφενείο και επιτέθηκε σε τρεις ηλικιωμένους συγχωριανούς του, χτυπώντας τους με τα χέρια στο κεφάλι. Οταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, εκείνος ανέβηκε στο τρακτέρ του. Ως άλλος Λιούις Χάμιλτον, με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε από τον κεντρικό δρόμο του χωριού χτυπώντας τρία αυτοκίνητα και βγήκε στην εθνική οδό με τα περιπολικά να τον κυνηγούν. 

Καθώς υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί δυστύχημα οι αστυνομικοί φαινομενικά σταμάτησαν την καταδίωξη. Ο 42χρονος θεώρησε ότι τους ξέφυγε και μπήκε στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, όπου ελάχιστα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top