Εκατοντάδες καταγγελίες για παράνομα κέντρα αισθητικής

Τα κέντρα αυτά λειτουργούσαν παράνομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θύματα επιτήδειων πέφτουν δεκάδες γυναίκες που επισκέπτονται κέντρα αισθητικής, τα οποία δεν διαθέτουν καν άδεια λειτουργίας. Οι ειδικοί επισημαίνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιες θεραπείες, όταν γίνονται χωρίς εξειδικευμένο γιατρό

Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν όμορφες. Να περιποιούνται το σώμα και το πρόσωπό τους. Να κάνουν αποτρίχωση με λέηζερ και άλλες θεραπείες ενέσιμες και μη. Τι γίνεται όμως όταν πέφτουν θύματα απάτης και εμπιστεύονται ανθρώπους που μπορεί να τους προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες;

Ο συνήγορος του καταναλωτή κατήγγειλε στη Βουλή πως δέχθηκε εκατοντάδες καταγγελίες για μαιμού κέντρα αισθητικής τα οποία προκάλεσαν σε πολλές γυναίκες εγκαύματα και άλλες σωματικές βλάβες. Μάλιστα τα κέντρα αυτά που λειτουργούσαν παράνομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θησαύρισαν κοροιδεύοντας τις πελάτισσες!

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές στα κέντρα αισθητικής που επιλέγουν όταν θέλουν να κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις, ακόμα και μικρές λένε οι ειδικοί. Κι αυτό γιατί μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος ή μια παρενέργεια την ώρα της θεραπείας. Θα πρέπει να υπάρχει στο χώρο εξειδικευμένος γιατρός ο οποίος θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αλλάξετε κάτι επάνω σας, καλό θα είναι να συμβουλευθείτε πρώτα έναν ειδικό που θα σας ενημερώσει για τα οφέλη αλλά και τις παρενέργειες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top