Η Νανά Μούσχουρη μάγεψε το Ηρώδειο

Μία συναυλία υπό την αιγίδα του ΠτΔ αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Μία μεγαλειώδη συναυλία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω», έδωσε η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Νάνα Μούσχουρη  αμέσως μετά τη συναυλία 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται την Φώφη Γεννηματά και τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Λυδία Κονιόρδου και τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών

Το κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συγχαίρει τη Νάνα Μούσχουρη αμέσως μετά τη συναυλία

Μάκης και Μαργαρίτα Μάτσα, Νάνα Μούσχουρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Νίκος και Αλεξία Βαρδινογιάννη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας για να απολαύσουν την πολυαγαπημένη καλλιτέχνιδα Νάνα Μούσχουρη σε μοναδικές δημιουργίες σπουδαίων δημιουργών, όπως του Μάνου Χατζηδάκι και του Νίκου Γκάτσου.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βασίλισσα Άννα Μαρία

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Hedva Ser

Βασίλης Βασιλικός, Βάσω Παπαντωνίου

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

'Ελενα και Αντώνης Λυμπέρης

Με εμφανή συγκίνηση η Νάνα Μούσχουρη ανέβηκε για 13η φορά στη σκηνή του Ηρωδείου και κατάφερε να μαγέψει το αθηναϊκό κοινό με τη χαρακτηριστική φωνή της.

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο

Ο Αντώνης Κουνάδης, ο Γιάννης και η Τιτίκα Αμανατίδη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τη σύζυγό του και η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια κυρία Hedva Ser

Το ζεύγος Geoffrey και Mary Pyatt, η Βασίλισσα Άννα Μαρία και η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith

Η Νάνα Μούσχουρη μάγεψε το κοινό του Ηρωδείου

Η Νάνα Μούσχουρη μάγεψε το κοινό του Ηρωδείου

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι είστε μαζί μου απόψε. Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την οποία αγωνιζόμαστε μαζί για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 1990», είπε κατά την έναρξη της συναυλίας η αγαπημένη καλλιτέχνις, η οποία συνέχισε λέγοντας ότι, ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, έχει το ίδιο τρακ όπως όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή.

 

Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρρέρ

Μαργαρίτα Μάτσα, Μάκης και Ρούλα Μάτσα

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κος Christophe Chantepy, ο κος Olivier Dovergne, κυρία Αθηνά Κρητικού και ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας Πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς

Ερμηνεύοντας ελληνικά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου», «Έναν μύθο θα σας πω», την «Ενδεκάτη εντολή», αλλά και επιτυχίες ξένων δημιουργών όπως το «Hallelujah» του Leonard Cohen και το «Love is a losing game» της Amy Winehouse, η Νάνα Μούσχουρη έκανε μια αναδρομή στη μεγάλη της σταδιοδρομία, αναφερόμενη σε άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες από τη ζωή της που θα τη συνδέουν για πάντα με μεγάλες προσωπικότητες του πολιτισμού όπως ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Νίκος Γκάτσος και η Μελίνα Μερκούρη.

Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης 

Νατάσσα Λεβέντη

Ο Πρέσβης της Αμερικής στην Ελλάδα κύριος Geoffrey Pyatt και η σύζυγος του κα Mary Pyatt  

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που τραγούδησε το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και ολόκληρο το θέατρο το σιγοτραγούδησε μαζί της.

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν ανάμεσα σε άλλους:

η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρουγκάλος με τη σύζυγό του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης με τη σύζυγό του Τιτίκα,  η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά με τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του Νατάσα, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, η Βασίλισσα Άννα Μαρία, ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κύριος Αντώνης Κουνάδης, ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt με τη σύζυγό του Mary, η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith, ο Πρέσβης της Γαλλίας Christophe Chantepy με τον κύριο Olivier Dovergne, η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Νατάσα Καραμανλή συνοδευόμενη από τον γιο της Αλέξανδρο,  η ακαδημαϊκός Κική Δημουλά,  ο Νίκος και η Αλεξία Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, ο Μάκης, η Ρούλα και η Μαργαρίτα Μάτσα, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια Hedva Ser, ο σύζυγος της Νάνας Μούσχουρη Andre Chapelle καθώς και η αδελφή της, Τζένη Κατσαρού όπως και πολλοί άλλοι.

 

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο Ηρώδειο

Μάριος Φραγκούλης, Νάνα Μούσχουρη

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και τη σύζυγό του, Τιτίκα

Νατάσσα Καραμανλή, Λώρα Μολυβιάτη 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Αμερικανό Πρέσβη Geoffrey Pyatt , τη σύζυγό του, Mary Pyatt  και την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας  
Kate Smith

Μάκης Μάτσας, Προκόπης Παυλόπουλος, Λυδία Κονιόρδου, Βασίλισσα Άννα Μαρία, Νάνα Μούσχουρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρούλα Μάτσα