Τα DOs και τα DONT's της κρουαζιέρας - Πόσο κοστίζει

Εξερευνήστε το Αιγαίο και τη Μεσόγειο

Η κρουαζιέρα για πολλούς είναι ένα όνειρο ζωής. Θα ήθελαν, έστω και για μια φορά, να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Κάποιοι την επιλέγουν για τον μήνα του μέλιτος τους ή απλά για ένα ρομαντικό ταξίδι. Ιδανικός τρόπος διακοπών για όσους αναζητούν την πολυτέλεια! 

Τα Do's & τα don'ts της κρουαζιέρας 

Η κρουαζιέρα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Γι΄αυτό καλό θα είναι να τα ενημερωθείς σωστά προτού επιλέξεις αυτό τον τρόπο διακοπών. Για όλους εσάς που λατρεύετε την πολυτέλεια, σας αρέσει η θάλασσα και επιθυμείτε να επισκεφτείτε μέχρι και πέντε χώρες σε δέκα ημέρες, η κρουαζιέρα είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε σίγουρα. 
Άν, όμως, αντιμετωπίζετε προβλήματα ναυτίας, είστε κλειστοφοβικοί, δεν αντέχετε την πολυκοσμία, αυτός ο τρόπος διακοπών δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς.

Ποιο είναι το κόστος 

Οι εντυπωσιακές εικόνες που βλέπει κανείς στα κρουαζιερόπλοια οδηγούν πολλούς στο να μην μπουν καν στη διαδικασία να ψάξουν για τιμές, γιατί θεωρούν ότι είναι απλησίαστες. Λάθος! Μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι που θα θυμάσαι για πάντα σε Αιγαίο ή Μεσόγειο σε τιμές που κυμαίνονται από 49 έως 100 την ημέρα.

Πάρτε μία γεύση...

Σε μια 10ήμερη κρουαζιέρα μπορείτε να επισκεφτείτε πέντε όμορφους προορισμούς σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ένα εκπληκτικό ταξίδι με χαμηλό κόστος. 

Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά θα βρεθείτε στη Σμύρνη και σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Τουρκίας με τεράστια ιστορία και μοναδικές ομορφιές. Από τη Σμύρνη θα πλεύσετε για τη Ρόδο, το Νησί των Ιπποτών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μεσαιωνική πόλη, τις απομονωμένες παραλίες και τη νυκτερινή ζωή του νησιού. 

Έπειτα, θα« βάλετε πλώρη» για την ξεχωριστή και γραφική Βαλέτα στη Μάλτα. Τα αξιοθέατα και η έντονη διασκέδαση θα σας συναρπάσουν.

Συνεχίζοντας, θα ρίξετε άγκυρα στη Σικελία, ενώ  θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε Νάπολη, Ρώμη και Φλωρεντία. Ένας ονειρικός συνδυασμός στις ξακουστές πόλεις της Ιταλίας.

Και αν νομίζεται πως το ταξίδι σας τελειώνει εδώ κάνετε λάθος. Μη βιάζεστε...

Επόμενος προορισμός η Μασσαλία στη Γαλλία, όπου περπατώντας  θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές εποχές. Η μία θα σας ταξιδέψει στον μεσαίωνα και η άλλη θα σας επαναφέρει με τον καλύτερο τρόπο στη σημερινή εποχή. 

Και όμως, δεν τελειώνει το ταξίδι σας εδώ…Έχει κι άλλο! 

Επόμενο και τελευταίο λιμάνι είναι αυτό της Βαρκελώνης. Η ομορφιά της αξεπέραστη, η αρχιτεκτονική της ιδιαίτερη και η αγορά της φημισμένη.

Ένα μοναδικό ταξίδι που πρέπει και μπορείτε να το ζήσετε και εσείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top