Καρέ καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο

Μια ακόμη δολοφονία στην αλυσίδα των θυμάτων στη νύχτα 

Μαφιόζικη εκτέλεση έγινε το πρωί στο Παλαιό Φάληρο. Οι δολοφόνοι γάζωσαν με καλάσνικοφ και πιστόλι, στη μέση του δρόμου, έναν άνδρα το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε υποθέσεις νονών της νύχτας. Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών.

Είναι η στιγμή της δολοφονίας του Μανώλη Καραγιάννη έξω από το αυτοκίνητό του στην οδό Αιάντος στο Παλαιό Φάληρο. Ο ένας από τους εκτελεστές διακρίνεται καθαρά να πυροβολεί τον 45χρονο. Δευτερόλεπτα νωρίτερα άλλος συνεργός του, τον είχε πυροβολήσει με καλάσνικοφ. Είχε αδειάσει μια γεμιστήρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί θαμώνες καταστήματος τρέχουν για να σωθούν, ένας μάλιστα πέφτει στο έδαφος και προσπαθεί να καλυφθεί.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις. Δύο επέβαιναν σε αυτοκίνητο σύμφωνα με τους μάρτυρες και δύο σε μοτοσικλέτα. 
Το θύμα οπλοφορούσε. Προσπάθησε να αντιδράσει, πυροβόλησε. 

Μια ακόμη δολοφονία στην αλυσίδα των θυμάτων στη νύχτα 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης για τις δολοφονίες του Βασίλη Στεφανάκου και του Γιώργου Λίτσα με τους οποίους το θύμα βρισκόταν σε αντιπαλότητα. Για την εκτέλεση Στεφανάκου το όνομα του 45χρονου ήταν στο κάδρο των ερευνών των αρχών.

Ποιος ήταν ο Μανώλης Καραγιάννης

Ο Καραγιάννης φέρεται να συνεργαζόταν με τον Βασίλη Γρίβα τον οποίο είχαν εκτελέσει με μαφιόζικο τρόπο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά. Τον Ιανουάριο του 2017 είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Μανώλης Καραγιάννης, ο οποίος είχε πάει στο Παλαιό Φάληρο για να επισκεφθεί φιλικό του πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 45χρονος στον χώρο της νύχτας ήταν γνωστός ως "Νταίζη", "Καράφλας" ή Σαμπρέλας. Το όνομά του είχε εμπλακείς σε υποθέσεις νονών της νύχτας. Σε συνέντευξή του το 2015 είχε πει:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα του τύπου αν δεν δώσεις θα στο κάψουμε. Αυτό γινόταν πριν 20 χρόνια. Από ένα μαγαζί που δεν δουλεύει τι να πάρεις; Την ψυχή του; Αυτό που υπάρχει είναι να φωνάξουν παιδιά από τα γυμναστήρια για να αποτρέψουν τη φασαρία. Το ζητάνε οι μαγαζάτορες». 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top