«Κόλαση» στους δρόμους λόγω βροχής

Άνοιξαν οι ουρανοί και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο

Αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που πλήττει από το πρωί το λεκανοπέδιο.

Η Νεφέλη έκανε αισθητή την παρουσία της, όπως είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι, με τους κατάμαυρους ουρανούς να ανοίγουν και τα αστραπόβοντρα να δίνουν και να παίρνουν.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού, ενώ σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών μέχρι την έξοδο της Αττικής Οδού και στα δύο ρεύματα.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Τέλος επιβαρυμένη είναι η κίνηση στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου, αλλά και σε διάφορα σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Νεφέλη δείχνει τα δόντια της

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα η κακοκαιρία θα χτυπήσει τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αύριο Τετάρτη, θα σημειωθεί επιδείνωση του καιρού στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Επίσης κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την Πέμπτη η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν και τη Θεσσαλία.