Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται: Στις παραλίες οι Αθηναίοι

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Τα σύννεφα "φορτώνουν" πάνω από την παράλια της Λούτσας. Τίποτα όμως δε μπορεί να εμποδίσει τον... αποφασισμένο για όλα, λουόμενο!

Ο καιρός στη Λούτσα δεν είναι κατάλληλος για ηλιοθεραπεία, είναι ιδανικός όμως για βουτιές και ρακέτες με τις ώρες.

"ΠΑΤΕΝΤΕΣ" ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ.. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Οι περισσότεροι επιλέγουν ελεύθερες παράλιες για να μειώσουν το κόστος της.. εξόρμησης. Άλλοι με ψυγειάκι κι άλλοι με… σπιτικό... φρεντο προσπαθούν να μηδενίσουν το μπατζετ.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μια συντηρητική εξόρμηση για τετραμελή οικογένεια σε ελεύθερη παράλια θα κοστίσει γύρω στα 30 ευρώ.  2 ευρώ τα νερά, 3 ευρώ οι καφέδες, για τους μεγάλους,  3 ευρώ οι χυμοί για τα παιδιά, 12 ευρώ ένα τοστ για τον καθένα και περίπου 10 ευρώ τα μεταφορικά.  

Αν ένα ζευγάρι πάει στις ξαπλώστρες των μαγαζιών θα χρειαστεί γύρω στα 50 ευρώ, 6 ευρώ οι καφέδες, 4 ευρώ τα τοστ, 10 ευρώ τα μεταφορικά. Αν κάτσουν και σε μια ταβέρνα τότε θα τους πάει άλλα 15 ευρώ το άτομο.

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ".. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ..

Ο βρεγμένος.. από τη θάλασσα, τη βροχή δεν τη φοβάται. Ωστόσο όσοι θέλουν αύριο να πάνε για μπάνιο, θα πρέπει να έχουν το νου τους

«Το πρωί τοπικές βροχές καταιγίδες περιμένουμε να πέσουν στη Χαλκιδική στις Σποράδες στη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι καλός, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα  και εδω θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα πέσουν βροχές και καταιγίδες στις πιο ορεινές περιοχές», δήλωσε ο Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top