Πέντε πισίνες για... βουτιές ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!

Ανοιχτές για το κοινό - Δείτε τις τιμές

Το καλοκαίρι έχει μπει στην καθημερινότητα μας και ο κόσμος συρρέει στις παραλίες για να δροσιστεί και να ηρεμήσει. Αυτό όμως έχει και τα αρνητικά του, καθώς οι περισσότεροι δεν θέλουν να βρίσκονται σε παραλίες με πολυκοσμία λόγω κορωνοϊού. Μια καλή εναλλακτική σε αυτή την περίπτωση είναι οι πισίνες.

Το star.gr. σας προτείνει πέντε πισίνες τις οποίες μπορείτα να επισκεφτείτε άφοβα, αφού τηρούνται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού για ασφαλείς βουτιές!

Alma Club, Άλιμος

Ένας πολύ όμορφος και μεγάλος χώρος, ο οποίος ενδείκνυται για οικογένειες, αλλά και για ζευγαράκια. Καθίστε αναπαυτικά στην ξαπλώστρα σας χαλαρώστε δίπλα από την πισίνα. 

Τιμές: 7,50 ευρώ Καθημερινές, 10 ευρώ το Σαββατοκύριακο / ανά άτομο. Η είσοδος για παιδιά μέχρι 11 ετών είναι 5 ευρώ και δωρεάν για όσα είναι κάτω των 5 ετών 

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη - Κυριακή: 10:00 - 20:00, Δευτέρα: 10:00 - 20:30, Τρίτη: 09:00 - 20:00 

Acqua E sole, Άλιμος

Σε μία έκταση 3,2 στρεμμάτων στον Άλιμο προσφέρονται δύο μεγάλες πισίνες για κολύμπι κάτω από τους φοίνικες και τον όμορφα σχεδιασμένο χώρο, που περιμένει να σας φιλοξενήσει.

Τιμές: 9 ευρώ/ανά άτομο

Ώρες λειτουργίας: 9:00-21:00

Heaven Paradise Club, Νέα Ερυθραία

Το όνομά του δεν είναι τυχαίο. Θα νιώσετε ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο, ενώ θα είστε μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα. Πρόκειται για ένα όμορφο περιβάλλον, στο οποίο θα κάνετε τις βουτιές σας στην πισίνα, ενώ απολαμβάνετε τον καφέ σας.  

Τιμές: 10 ευρώ/ανά άτομο με καφέ

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη 10:00-19:00, Παρασκευή + Κυριακή 10:00-22:00,  Σάββατο 10:00 - 00:15

Tennis Club, Χαλάνδρι

Ποιος σας είπε ότι το tennis club στο Χαλάνδρι προσφέρεται μόνο για τέννις; Στο χώρο υπάρχει και μία πεντακάθαρη πισίνα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσει ο καθένας, ακόμα και αν δεν είναι μέλος του club. 

 Τιμές: Καθημερινές 12 ευρώ, Σάββατο 16 ευρώ και Κυριακή 18 ευρώ

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 20:00

Kαι το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος...

Fresh, Σύνταγμα

Μόλις 5 λεπτά από τον σταθμό του μετρό Συντάγματος σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε τις βουτιές σας στο κέντρο της Αθήνας.  Με θέα που «κόβει την ανάσα», καθώς η πισίνα βρίσκεται στο 9ο όροφο του ξενοδοχείου θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 10:00-19:00

Τιμές:  25 ευρώ το άτομο με αναψυκτικό ή καφέ. Σαββατοκύριακο 30 ευρώ το άτομο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top