Έσπειρε τον τρόμο τρακάροντας σχολικό!

Ζούγκλα στην κυριολεξία είναι οι δρόμοι της Αθήνας

Ζούγκλα στην κυριολεξία είναι οι δρόμοι της Αθήνας. Σχεδόν ένας στους τέσσερις περνάει με κόκκινο ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιάνουν το τιμόνι μεθυσμένοι. Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ένα απίστευτο περιστατικό όπου οδηγός ΙΧ μπήκε σε μονόδρομο μέρα μεσημέρι και τράκαρε σχολικό.

Είναι ο οδηγός του σχολικού που είδε το χάρο με τα μάτια του την ώρα που γύριζε τα παιδάκια στα σπίτια τους.  Ο σωριασμένος άνδρας που βλέπετε είναι ο οδηγός του ΙΧ που έσπειρε τον τρόμο μέρα μεσημέρι στην Κηφισιά.

Ο οδηγός του ΙΧ μπήκε ανάποδα στην οδό Σαρανταπόρου στην Κηφισιά και χτύπησε 8 αυτοκίνητα  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πριν καταλήξει στο σχολικό.

Όταν τράκαρε με το σχολικό όμως, δε σταμάτησε.

Οι άνδρες της αστυνομίας προσπαθούν να τον μεταφέρουν. Όμως είναι σχεδόν αδύνατο τρεκλίζει και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

«Αχρωματοψία» στο κόκκινο φανάρι οι ‘Έλληνες οδηγοί

Άλλοι... τύφλα και άλλοι αχρωματοψία. Αλλιώς δεν εξηγούνται οι απανωτές παραβάσεις του κόκκινου σηματοδότη που συναντήσαμε μέσα σε μόλις 2 ώρες ρεπορτάζ.

Τα στοιχεία της τροχαίας είναι αποκαλυπτικά: 381 συνεργεία  πραγματοποίησαν ελέγχους σε  συνολικά 2.191 οχήματα πανελλαδικά και βεβαίωσαν 522 παραβάσεις. Σχεδόν ένας στους 4 δηλαδή περνάει με κόκκινο.

Να σημειωθεί ως η τροχαία είχε προειδοποιήσει ότι θα έβγαινε για ελέγχους. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν τους έπιαναν και στον ύπνο.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top