Στάσεις εργασίας σε ΜΜΜ - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»

Πρώτη δημοσίευση 14-06-2018 09:03

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες λόγω των στάσεων εργασίας σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Εκτός από τα ΜΜΜ, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα και οι οδηγοί ταξί.

Σύμφωνα με την Τροχαία, πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα, έως τον κόμβο Καλυφτάκη, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, από την Αττική οδό έως την Αχαρνών, στην Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας, την Κατεχάκη, την Ποσειδώνος, την Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

(*H κίνηση σύμφωνα με την Τροχαία έως τις 08:44)

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στο μετρό πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αντιδρώντας στην ψήφιση των νέων μέτρων.

Τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 12:00 – 17:00, όμως τα οχήματα θα αρχίσουν να αποχωρούν από τις 11:00 και η αποκατάσταση της λειτουργίας τους αναμένεται γύρω στις 18:00.

Λόγω της στάσης εργασίας δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο. Η στάση εργασίας γίνεται ώστε να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη γενική τους συνέλευση με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

Επίσης οι οδηγοί στα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 12:00 – 16:00, όμως και πάλι τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 και να επιστρέφουν στην κανονική λειτουργία τους από τις 17:00 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ημέρα ταλαιπωρίας – Στάσεις εργασίας σε Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ