Ανοίγει ξανά ο φάκελος του φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στον Κάλαμο

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ στην παραλία;

Ανοίγει ξανά ο φάκελος  με το θάνατο του νεαρού Χαράλαμπου ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του. Ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που η μητέρα του αντίκρισε το παιδί της κρεμασμένο από αυτό εδώ το δοκάρι στην αυλή του σπιτιού του στον Κάλαμο.

Είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για δολοφονία και ζητά να ερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου. Έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά  ψάχνοντας να μάθει την αλήθεια.

«Είμαι σίγουρη ότι τον έχουνε φάει. Κάποιος τον πήρε τηλέφωνο να κατέβει στην παραλία. Το συμβάν πιστεύω ότι έχει γίνει στην παραλία και το φέρανε και το κρεμάσανε στην αυλή. Κάτι έχει παιχτεί με το θέμα των ναρκωτικών».

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ στην παραλία;

Ένας από τους φίλους του που ήταν μαζί του στην παραλία εκείνο το μοιραίο βράδυ μιλά στο Star.

Τι έγινε κάτω στην παραλία;

«Όσο ήμασταν μαζί δεν έγινε τίποτα. Καθίσαμε στο μόλο και χωρίσαμε στην παραλία. Αυτός πήγαινε από άλλου, εμείς από αλλού».

Έφυγε μόνος του προς το σπίτι;

«Ναι ναι»

Οι απειλές

Όπως αναγράφεται στη μηνυτήρια αναφορά, ιερέας της περιοχής ο οποίος θέλησε να βοηθήσει στην υπόθεση δέχθηκε το έξης απειλητικό μήνυμα:

«Πάτερ μην ψάχνεις γιατί θα το φας το κεφάλι σου».

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζήτησε η οικογένεια

Ποιός ήθελε να κρύψει την αλήθεια ; Η μητέρα του άτυχου Χαράλαμπου  έχει ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποκαλυφθούν οι τελευταίες επικοινωνίες που είχε  γιός της στο κινητό του. Εκεί πιστεύει ότι κρύβεται η άκρη του νήματος.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top