Ρεκόρ προστίμων στη Μύκονο: 1,6 εκατομμύρια σε τέσσερις μέρες

Όλα τα ρεκόρ σπάνε οι παραβάσεις

Πρόστιμα για βιβλίο Γκίνες επέβαλλε η πολεοδομία μετά από ένα σαρωτικό πέρασμα στη Μύκονο. 1,6 εκ. ευρώ σε τέσσερις μόλις μέρες.

Όλα τα ρεκόρ σπάνε οι παραβάσεις που εντόπισε η πολεοδομία Σύρου με επιτόπια αυτοψία σε αυθαίρετες κατασκευές στο Νησί των Ανέμων

Μεγάλη πληγή τα δεκάδες πρόχειρα κοντέινερ που χωρίς να πλοιρούν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις έχουν τοποθετηθεί από επαγγελματίες προκειμένου να στεγάσουν τους υπαλλήλους που θα εργαστούν στα μπαρ και τα εστιατόρια του νησιού -κάτι που από εδώ και εβδομάδες ανέδειξε το ρεπορτάζ του star και του Γιάννη Σωτηρόπουλου.

Χαρακτηριστική περίπτωση, η παραλία της Ελιάς, όπου εντοπίστηκαν πλήθος λυόμενων κατασκευών και επιβλήθηκε πρόστιμο πάνω από 300.000 ευρώ

Καταλύματα που έχουν φτιαχτεί από πάνελ. Υπήρχαν περιπτώσεις που για μια εβδομάδα δεν υπήρχε καθόλου νερό, δηλαδή μένανε άπλυτα τα παιδιά. Με λίγα λόγια γίνονται και βασανιστήρια για να πάρει κάποιος ένα μεροκάματο.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες συνεχίζουν απτόητοι να παρανομούν την ώρα που θησαυρίζουν από την τουριστική κίνηση

Πανηγυρικά ξεκίνησε πτήσεις για Μύκονο η Qatar Airways

Την Τετάρτη η Qatar airways εγκαινίασε απευθείας πτήσεις από την Ντόχα

Αεροπλάνο τύπου Airbus A320 πραγματοποίησε την πτήση σε περίπου 4,5 ώρες, ενώ στο πιλοτήριο της ιστορικής πτήσης καθόταν Έλληνας πιλότος.

Η υποδοχή των τουριστών έγινε με χορευτικά συγκροτήματα. Παρόντες ήταν ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα, ο περιφερειάρχης Νοτίου, ο δήμαρχος Μυκόνου και υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport.

Η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top