Η Αθήνα "παιδικά" πλασμένη

Ο ηλεκτρονικός οδηγός πολιτισμού kIdshub σας λύνει τα χέρια

Αθήνα: Μια μεγάλη παιδική χαρά

Το kidshub.gr είναι ο πιο ολοκληρωμένος, ηλεκτρονικός, οδηγός πολιτισμού για παιδιά. Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 και έχει θέσει ως στόχο να γίνει η μεγαλύτερη και πιο ενεργή κοινότητα γονέων της χώρας, η οποία θα φιλοξενεί πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων.

Το star.gr επικοινώνησε με την κ. Μαρία Θεοδωροπούλου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το σπουδαίο αυτό εγχείρημα.

Η ίδια ως μάνα προβληματιζόταν για το που να πάει το παιδί της στην Αττική για να παίξει. Ο προβληματισμός της αυτός, την ενέπνευσε να δημιουργήσει το kidshub, το οποίο έχει ως σκοπό όχι μόνο να ψυχαγωγήσει το παιδί, αλλά και να προσφέρει σε αυτό πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς με παιδιά εώς και 12 ετών, με μία απλή αναζήτηση στην  ιστοσελίδα www.kidshub.gr αποκτούν πρόσβαση σε εκατοντάδες δραστηριότητες που λαμβάνουν  χώρα στην Αττική, καταχωρημένες σε 12 κύριες κατηγορίες. Αθλοπαιδιές, Θεάματα & εκδηλώσεις, Βιωματικά εργαστήρια, Επιστήμες και τεχνολογία, Βιβλιοθήκες, Παιδότοποι, Luna park, Escape room, Bowling, Επαφή με τη φύση, Περιήγηση στην πόλη και Summer camps. Αρκούν μόνο, η επιθυμητή ημερομηνία, το αγαπημένο είδος δραστηριότητας του παιδιού και η περιοχή ενδιαφέροντος. Έναν πλήρη χάρτη δηλαδή, προτάσεων παιδικής ψυχαγωγίας.

Στην  ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα παρέχεται ατέλειωτος όγκος πληροφοριών παιδικής ψυχαγωγίας, που παρέχεται εντελώς δωρέαν και οι γονείς μπορούν να τον διαχειριστούν με γρήγορο και πρακτικό τρόπο.

 

Επίσης, το KidsHub αντιλαμβανόμενο πλήρως την οικονομική δυσκολία που μπορεί να βιώνει η μέση ελληνική οικογένεια δίνει ένα πλήθος προνομίων, με σημαντικό οικονομικό όφελος. Με μία μικρή συνδρομή 4,96 ευρώ ανά μήνα τα Gold KidsHub μέλη απολαμβάνουν σειρά παροχών, όπως πρόσβαση σε θεατρικές παραστάσεις, μόνιμες εκπτώσεις για αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και δωρεάν προϊόντα- υπηρεσίες ως δώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι το KidsHub ήρθε για να μείνει, γιατί είναι φτιαγμένο από γονείς για γονείς.

Σκοπός του, η κλασική και αγωνιώδης ερώτηση «τι θα κάνω τα με παιδιά το Σαββατοκύριακο;» να αντικατασταθεί με τη φράση ανακούφισης και ευφορίας «μα τι να επιλέξω πρώτα!».

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την προσπάθεια που μας επιβεβαιώνει πως υπάρχει ένας ενδιαφέρον παιδικός κόσμος.... “πραγματικά” πλασμένος!

 

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Καραμάτσικος

t.karamatsikos@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top