Ελληνοτουρκικός "πόλεμος" στα social media για τις διακοπές

Η Τουρκία προσφέρει φθηνές διακοπές και η Ελλάδα ποιότητα και ασφάλεια

Στις αναρτήσεις διασήμων και bloggers στα social media ποντάρουν Ελλάδα και Τουρκία για να κερδίσουν περισσότερους τουρίστες αυτό το καλοκαίρι.

Φωτιά πήρε το Instagram όταν το μοντέλο Τζεν Σέλτερ ανέβασε σέξυ φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο. Τα likes ξεπέρασαν τις 200.000 και ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Ο μεγάλος μας ανταγωνιστής, η Τουρκία, αντεπιτίθεται. Προσκαλεί  διάσημες bloggers οι οποίες ανεβάζουν βίντεο στα social media από τις διακοπές τους στη Σμύρνη.

Κάθε ανάρτηση διασήμου λειτουργεί ως μαγνήτης για τους τουρίστες.

Η Τουρκία μετά από δυο χρόνια στον πάγο μπαίνει ξανά στον ανταγωνισμό τουριστικά προσφέροντας φθηνές διακοπές. Η Κρήτη είναι αυτή που δέχεται προς το παρόν τη μείωση κρατήσεων κυρίως από τους Ρώσους vip τουρίστες.

Η Τουρκία προσφέρει φθηνές διακοπές και η Ελλάδα ποιότητα και ασφάλεια

Αναζητήσαμε τις τιμές σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Τσεσμέ και Χίο για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Resorts  πέντε αστέρων  στο Τσεσμέ δίνει προσφορά το δίκλινο δωμάτιο για δυο βραδιές 123 ευρώ, ενώ στη Χο  ξενοδοχείο  τεσσάρων αστέρων το βρήκαμε στην τιμή των 152 ευρώ.

Το μεγάλο όμως πλεονέκτημα της Ελλάδας ότι είμαστε ένας ασφαλής προορισμός. Η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα ήρθε σήμερα από τον κορυφαίο βολειμπολίστα Βιλφρέντο Λεόν.

Ο Κουβανός άσος  ανέβασε φωτογραφία του από το ναυάγιο στη Ζάκυνθο προκαλώντας πανικό στο Instagram.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top