52χρονος συζυγοκτόνος στα Τρίκαλα: «Την έσφαξα γιατί μείωσε τον ανδρισμό μου»

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή - Του γύρισαν την πλάτη οι κόρες του

Πρώτη δημοσίευση 16:56

 

Στις φυλακές Τρικάλων με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 52χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (21 Μαΐου) έσφαξε τη σύζυγό του με 60 μαχαιριές.

Ο Κ.Μπ. που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 45χρονη γυναίκα του Βαϊα Γκανιά, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής επειδή η σύζυγός του, του μίλησε απαξιωτικά.

Τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι είπε με την άτυχη μητέρα λίγο πριν τη σκοτώσει:

«Τη ρώτησα αν υπήρχε άλλος άνδρας στη ζωή της. Απάντησε για πρώτη φορά ότι είχε άλλη σχέση… Μείωσε τον ανδρισμό μου. Την παρακάλεσα να σταματήσει να με μειώνει. Της έλεγα ότι την αγαπάω. Και εκείνη συνέχιζε»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

52χρονος συζυγοκτόνος: «Θόλωσα όταν μου είπε ότι έχει σχέση με άλλον»

«Έσφαξα τη γυναίκα μου γιατί τη ζήλευα» είπε ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων

Συντετριμμένος ο συζυγοκτόνος στα Τρίκαλα που έσφαξε τη γυναίκα του με 60 μαχαιριές

Έγκλημα στα Τρίκαλα: «Την έκρυβα στην μπανιέρα για να γλιτώσει από τη μανία του»

«Την κυνηγούσε με το μαχαίρι για να τη σφάξει» - Ανοίγουν τα στόματα στα Τρίκαλα

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ  ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος καυγάδιζε συχνά με την άτυχη Βαΐα και για τα χρήματα. Εκείνη είχε το μισθό της ως νοσηλεύτρια, εκείνος δούλευε μόνο μια με δυο φορές την εβδομάδα. H 45χρονη του έλεγε να ψάξει να βρει δουλειά καθώς τα έξοδα έτρεχαν .Ο 52χρονος πίστευε επιπλέον  ότι εκείνη είχε ερωτικούς συντρόφους.

«Καυγαδίζαμε  συχνά και υπήρχαν πολλές εντάσεις. Πάντα όμως την πίστευα όταν μου έλεγε ότι δεν υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της ...Τη Βαϊτσα την αγαπάω ...Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της».

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ

 

Οι δύο κόρες του ,21 και 14 ετών αρνήθηκαν σήμερα να πάνε στα δικαστήρια για να δουν τον πατέρα τους.

Όπως εξομολογήθηκαν σε συγγενικά τους πρόσωπα δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του από τη στιγμή που έσφαξε τη μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες την κηδεμονία των δυο ανήλικων παιδιών θα αναλάβει η οικογένεια της 45χρονης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top