"Ανθίζει" στη χώρα μας ο γαμήλιος τουρισμός

Εκατοντάδες ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο παντρεύονται με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Εκατοντάδες ζευγάρια απ' όλο τον κόσμο παντρεύονται με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Η φήμη μας έχει φτάσει ως τη Λατινική Αμερική. Τηλεοπτική σειρά που ασχολείται με τον γαμήλιο τουρισμό ετοιμάζει γυρίσματα στο διάσημο νησί μας.

Ερωτευμένα ζευγάρια από κάθε γωνιά του πλανήτη ονειρεύονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης σ' ένα μέρος… μαγικό. Η λατινοαμερικάνικη σειρά "Bodas a Destino'' ειδικεύεται ακριβώς σ'αυτό… στο να προτείνει γαμήλιους προορισμούς και φέτος διαλέγει… τη Σαντορίνη.

Το διάσημο νησί έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια την κορυφή του γαμήλιου τουρισμού. Δεν μιλάμε απλά για τους προβεβλημένους γάμους των ασατών, αλλά για μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Το σημαντικό είναι πως αρκετά από τα ζευγάρια που ταξιδεύουν στη Σαντορίνη για να παντρευτούν δεν έρχονται μόνα τους. Φέρνουν μαζί την οικογένεια και τους φίλους τους . Αυτό αυτομάτως ανεβάζει το κόστος και γίνεται ένα σημαντικό έσοδο για τη χώρα μας

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΕΟΤ, επειδή το μέσο που θα προβάλλει τη Σαντορίνη είναι ισπανόφωνο  θα συμβάλλει στην διαφήμιση της Ελλάδας όχι μόνο στη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική αλλά και στην ανταγωνίστρια Ισπανία.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top