Εκβίαζε ανήλικη με "ροζ" φωτογραφίες μέσω Facebook

Εκτός ελέγχου οι χρήστες στα social media

Εκτός ελέγχου λειτουργούν οι χρήστες στα social media. Ανήλικες εκβιάζονται με ροζ υλικό από διαδικτυακούς «φίλους», τη στιγμή που πλέον καταδικάζεται μέχρι και... η φατσούλα στο Facebook. Ειδικοί, μιλώντας στο Star, δίνουν συμβουλές για ασφαλές... σερφάρισμα.

Την εκβίαζε με ροζ φωτογραφίες. Είχε γίνει ο εφιάλτης της! Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 21χρονου νεαρού μετά από καταγγελία του πατέρα της ανήλικης μαθήτριας από τα Χανιά.

Η 16χρονη έπεσε στα δίχτυα του όταν άρχισαν να συνομιλούν στο Facebook. Η τακτική γνωστή. Εκείνος παρίστανε τον ερωτευμένο κι αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της άρχισε να της ζητά γυμνές φωτογραφίες, με τις οποίες μετά την εκβίαζε.

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας όταν «φίλος» από το FB προσπάθησε να τη βιάσει

Στο Βόλο μια 17χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας ηρεμιστικά χάπια, όταν ένας 30χρονος… «φίλος» της που είχε γνωρίσει -επίσης- μέσω Facebook προσπάθησε τη βιάσει!

Πρώτη καταδίκη για φατσούλα μέσω FB

Γι' αυτή τη... φατσούλα που χαμογελά επιβλήθηκε ποινή... φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή σ' έναν Βολιώτη χρήστη του Facebook που αντέδρασε σε διαφημιστική ανάρτηση συμπολίτισσας του!

Η πρώτη αυτή… «καμπάνα» για φατσούλα στο Facebook ήρθε μετά από πολύμηνη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δυο πλευρών.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top