Αποκλειστικό: Εισβολή ενόπλων σε βίλα στο Λαγονήσι

Παραλίγο νέα υπόθεση Σταματιάδη

Παραλίγο νέα υπόθεση Σταματιάδη,  με εισβολή κουκουλοφόρων ληστών τη νύχτα σε βίλα στο Λαγονήσι. Οι δράστες που ήταν οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα ακινητοποίησαν  την οικογένεια  και διέφυγαν αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά.

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη έτοιμοι να πυροβολήσουν, οι ληστές  τους έσυραν βιαστικά και τους  κλείδωσαν  σε ένα δωμάτιο της βίλας για να μπορέσουν να διαφύγουν ανενόχλητοι. Κυριευμένα από τρόμο τα μέλη της οικογένειας χρειάστηκαν ώρες για να μπορέσουν να ελευθερωθούν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ήταν πια περασμένες 8 το πρωί, στην οδό Κουντουριώτη στο Λαγονήσι.

Η εισβολή των ληστών έγινε αργά τη νύχτα. Δράστες ήταν  5 κουκουλοφόροι οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα.

Οι κακοποιοί πήδησαν αθόρυβα τη μάντρα και εισέβαλαν στη βίλα αιφνιδιάζοντας τους ιδιοκτήτες που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν. Τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά. Από τη βίλα έφυγαν λίγο πριν ξημερώσει.

Οι κάτοικοι φυλάνε σκοπιά για να αντιμετωπίσουν τους ληστές

Η αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή έχει κορυφώσει την ανασφάλεια των κατοίκων. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φυλάνε σκοπιά με την καραμπίνα στο χέρι.

Τα σπίτια στο Λαγονήσι μοιάζουν πλέον με φρούρια καθώς σχεδόν παντού υπάρχουν κάμερες, εκπαιδευμένα σκυλιά φύλακες, και ψηλές μάντρες με συρματοπλέγματα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top