Κλειστό το 90% των αστυνομικών τμημάτων τη νύχτα στην Αττική

Λόγω σοβαρών ελλείψεων

Οι ελλείψεις που υπάρχουν σε έμψυχο δυναμικό στα τμήματα ασφαλείας, εντυπωσιάζουν. Αποτέλεσμα αυτών των ελλείψεων είναι τα περισσότερα να είναι το βράδυ κλειστά.

Πράγματι προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία οι ελλείψεις των Τμημάτων Ασφαλείας σε μάχιμους αστυνομικούς. Πολλά από τα γραφεία ασφαλείας υπολειτουργούν ακόμη και τις ώρες αιχμής, ενώ το βράδυ η κατάσταση είναι απογοητευτική. 

Στην Αττική λοιπόν κλείνει τη νύχτα το 90% των τμημάτων Ασφαλείας από τις 10:00 το βράδυ μέχρι και τις 6:00 το πρωί. Στην Βορειοανατολική Αττική τη νύχτα λειτουργούν μόνο 5 Τμήματα Ασφαλείας, στη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά.

Στα Νότια και Ανατολικά προάστια η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη, καθώς εκεί λειτουργούν τη νύχτα μόλις 2 Τμήματα Ασφαλείας. Το ένα είναι στην Ηλιούπολη και το άλλο στην Αργυρούπολη.

Μιλάμε για αποδεκατισμένα Τμήματα Ασφαλείας. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στη  Νοτιοανατολική Αττική από τους 420 αστυνομικούς Ασφάλειας, οι 150 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι για μέτρα τάξης και φρούρηση στόχων στην Αθήνα.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top