Βίντεο - ντοκουμέντο: Κουκουλοφόρος λήστεψε με μαχαίρι υπάλληλο περιπτέρου στην Πετρούπολη

Οι ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι ληστείες σε περίπτερα στην Ηλιούπολη. Το Star παρουσιάζει ένα ντοκουμέντο από την πρωινή επίθεση που δέχθηκε μια υπάλληλος  από έναν νεαρό που κρατούσε μαχαίρι. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι του Βάιου Σύρρου.

Ο ληστής, σταματάει με την κλεμμένη μηχανή μπροστά από το περίπτερο και ετοιμάζεται να κατέβη δήθεν ως πελάτη.  Ανυποψίαστη η υπάλληλος περνάει βιαστικά από πίσω του  για να τον εξυπηρετήσει.  Στα χέρια κρατάει ακόμη τη σκούπα γιατί μόλις έχει ανοίξει.

Είναι 6 και 20 το πρωί. Στη βιασύνη της να μπει στο περίπτερο,  δεν προλαβαίνει  να δει ότι ο άγνωστος άνδρας φοράει κουκούλα στο πρόσωπο.  Ο κακοποιός  κοιτάει τριγύρω  και όταν αισθάνεται ότι είναι μόνος,  βγάζει από την τσέπη ένα μαχαίρι και ορμάει τρέχοντας για να ληστέψει τη γυναίκα.

Κατατρομοκρατημένη η υπάλληλος τρέχει έξω να σωθεί. Την ακολουθεί ο ληστής κρατώντας την τσάντα της και το μαχαίρι. Ανεβαίνει στην κλεμμένη μηχανή και φεύγει ανενόχλητος.  Η υπάλληλος σε κατάσταση σοκ επιστρέφει στο περίπτερο, τηλεφωνεί στην αστυνομία και αμέσως μετά ξεσπάει σε λυγμούς.

Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα. Οι αστυνομικοί παραλίγο να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της μηχανής γιατί δεν δήλωσε την κλοπή και τον πήγαν για αναγνώριση στο τμήμα.

Η αυξημένη εγκληματικότητα ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε μεταξύ του υπουργού προστασίας του πολίτη με τους 5 δημάρχους του παραλιακού μετώπου της Αττικής

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top