Προφυλακιστέος ο 62χρονος αδελφοκτόνος της Εύβοιας

Θα εξεταστεί από ψυχίατρο

Προφυλακίστηκε ο αδελφοκτόνος της Εύβοιας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 65χρονος που έστησε καρτέρι και πυροβόλησε με καραμπίνα τον 70χρονο αδερφό του στην Εύβοια.

Διαβάστε επίσης: Εύβοια: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε με καραμπίνα

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, μετά την πολύωρη απολογία του στον Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε, πως δεν καταλάβαινε τι έκανε την ώρα που σήκωσε την καραμπίνα ενάντια του 70χρονου αδερφού του.

Το χρονικό του εγκλήματος 

Ο δράστης μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με την γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους μίλησαν με εισαγγελία και αστυνομία.

Ο 65χρονος όμως, του είχε στήσει καρτέρι, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70 χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Ο 65χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε κλειστεί σε ψυχιατρείο. 

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να μεταβεί  στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού. Παράλληλα, αναμένεται να ακολουθήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από ειδικό ιατροδικαστή, όπως είχε αναφέρει ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Θανάσης Τάρτης.

Σημειώνεται ότι δεν έχει οριστεί ακόμη δικάσιμος για την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top