Αποκλειστικό: Νέο στοιχείο για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου - Έχει αποτύπωμα ρόδας στην πλάτη

Όλα δείχνουν δολοφονία

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο αποκαλύπτει σήμερα το Star. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι υπάρχει αποτύπωμα από ρόδα αυτοκινήτου στην πλάτη του άτυχου φοιτητή  και δείχνει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε.

Είναι το νέο στοιχείο που αποκαλύπτει στο Star η μητέρα του Νικόλα Χατζηπαύλου και όπως ισχυρίζεται είναι αποτυπωμένο  και σε φωτογραφία. Στην πλάτη του παιδιού της υπάρχει ίχνος  ρόδας αυτοκινήτου. Η οικογένεια έχει πεισθεί ότι  ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε και μάλιστα με άγριο τρόπο.

Το δεύτερο στοιχείο που ενισχύει σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι  ότι η  σωρός του άτυχου φοιτητή έχει μώλωπες και κανένα κάταγμα το οποίο και θα δικαιολογούσε την πτώση από το βράχο στην Κάλυμνο.

Τα χέρια του είναι κατακάθαρα, δηλαδή εκτός από το σημάδι που φαίνεται να είναι από σκοινί και έχει μόνο μώλωπες. Αν είχε πέσει από το βράχο θα έπρεπε να είναι κομμάτια», υποστηρίζει η μητέρα του. 

Το  τρίτο  στοιχείο που αποκάλυψε το Star δείχνει ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου έχει ένα περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξί χεριού του. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο στην Κάλυμνο που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Το σημάδι δεν είναι από τα κομποσκοίνια που φορούσε, μας είπε. Αποκάλυψε ότι μόλις είδε τη σωρό του, πείσθηκε ότι ο άτυχος φοιτητής είχε δεθεί πριν τον δολοφονήσουν.

«Το εύρημα που υπάρχει στ φωτογραφία είναι συμμετρικό. Εντελώς διαφορετική αιτία  θανάτου, δεν αποκλείεται πλέον τίποτα», εξηγεί ο Γρηγόρης Λέων , ιατροδικαστής.

Η οικογένεια του άτυχου φοιτητή εδώ και 138 ημέρες ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς δεν γνωρίζει ακόμα πως πέθανε και γιατί  ο Νικόλας Χατζηπαύλου. Η απορία είναι μια γιατί δεν έχουν αποτυπωθεί σε όλες τις ιατροδικαστικές εκθέσεις τα ευρήματα και γιατί κάποια δεν περιγράφονται με λεπτομέρειες;

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top