Ειδική άδεια για επισκεπτήριο ενόψει Πάσχα δόθηκε στους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Δόθηκε κατά παρέκκλιση του κανονισμού καθώς οι επισκέψεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή - Νέα ενημέρωση: 21:14

Νέα συνάντηση με τους δύο στρατιωτικούς είχαν σήμερα το πρωί οι γονείς τους, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη όπου κρατούνται.

Ειδική άδεια ενόψει και της εορτής του Πάσχα έλαβαν σήμερα οι γονείς των δυο στρατιωτικών προκειμένου να τους επισκεφθούν στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου κρατούνται.

Η άδεια αυτή δόθηκε κατά παρέκκλιση του κανονισμού καθώς οι επισκέψεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή. Πιθανότατα να μεσολάβησε και ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος ο οποίος επισκέφτηκε χθες και μετέλαβε τους δυο στρατιωτικούς.

Τι είπε ο Γιλντιρίμ για τους 8 Τούρκος αξιωματικούς

Την ίδια στιγμή ο  Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ από την Καμπούλ όπου πραγματοποιεί επίσκεψη  επιχείρησε εμμέσως  να συσχετίσει  την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και της υπόθεσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που έχουν αιτηθεί ασύλου στη χώρα μας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρεται σε αυτό το θέμα; (σ.σ εννοεί τους Τούρκους αξιωματικούς). Συμμετείχαν σε πραξικόπημα. Σκότωσαν ανθρώπους και τραυμάτισαν τη χώρα. Τώρα κρατούνται αυτοί οι Έλληνες στρατιώτες και θα δικαστούν. Η δικαιοσύνη θα πράξει αυτό που πρέπει. Δε μπορούμε να παρέμβουμε στη δικαιοσύνη».