Τρεις φωτιές σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρή μια 80χρονη, δύο άνθρωποι στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Ιδιαίτερη προσοχή με τα κεριά

Τρεις φωτιές ξέσπασαν σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Μια γυναίκα γλύτωσε την τελευταία στιγμή από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της από το κεράκι της Ανάστασης.

Στέκεται ανάμεσα στα αποκαίδια του διαμερίσματός της στους Αμπελόκηπους . Το πρόσωπο της είναι καμμένο και προσπαθεί με βαριά ανάσα από τους πυκνούς καπνούς να περιγράψει την κόλαση που έζησε όταν άφησε το κεράκι της Ανάστασης στην κρεβατοκάμαρα της και πήγε να ευχηθεί στους φίλους της.

Η 62 χρονη γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς θα μπορούσε να είχε καεί μέσα στο διαμέρισμα της αν είχε κοιμηθεί.

Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και για μια  80χρονη γυναίκα στην Κυψέλη όπου ζούσε μόνη της.  Από  άγνωστη αιτία ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά της μετά τις 11 και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ξέσπασε τρίτη φωτιά. Ένας 86χρονος άνδρας στο Γκύζη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Η πυροσβεστική συνιστά ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αυτές τις ημέρες με τα κεράκια που λόγω απροσεξίας μπορούν να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top