Αποκλειστικό Star: Σφάζουν στις αυλές αρνιά για... καλή τύχη - Σκληρές εικόνες

Ένα βάρβαρο έθιμο στη Δυτική Αττική

Ένα άγριο έθιμα έχουν σε περιοχή της Δυτικής Αττικής  έχουν αρκετοί κάτοικοι. Σφάζουν στις αυλές αρνιά για καλή τύχη, όπως λένε. Οι  αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας είναι σκληρές και έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία.

Ώρα 12 το μεσημέρι. Στην αυλή ενός σπιτιού μια  ολόκληρη οικογένεια στέκεται και παρακολουθεί την σφαγή ενός αρνιού . Μπορεί η εικόνα να είναι σκληρή για όσους  παρακολουθείτε το ρεπορτάζ αλλά για αυτούς τους ανθρώπους είναι απλά ένα ...έθιμο.

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα αρκετοί κάτοικοι σε περιοχή της Δυτικής Αττικής μετατρέπουν τις αυλές τους σε σφαγεία.  Τα αρνιά και τα κατσίκια αγοράζονται από στάνες και στην συνέχεια καταλήγουν στα χέρια των ... «ειδικών»,  που τα σφαγιάζουν μπροστά σε μικρά παιδιά.

Η σφαγή των αμνοεριφίων πρέπει να γίνεται μόνο σε νόμιμα σφαγεία και κάτω από ειδικές συνθήκες, όπως προβλέπει ο νόμος για λόγους δημόσιας υγείας.

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top