Ουρές στα καταστήματα για λαμπάδες και αυγά - Τρεις φορές πάνω η κίνηση στην αγορά

Ουρές και για αυγά

Nα δούμε τώρα τι γίνεται με τις λαμπάδες, αλλά και με τα αυγά. Μεγάλη Τρίτη σήμερα και ο κόσμος κάνει τις αγορές, ενώ όπως θα δείτε οι ουρές μπροστά στα καταστήματα είναι μεγάλες.

Για να κατασκευάσουμε μια λαμπάδα μισού μέτρου οι συνηθισμένες δηλαδή, θα χρειαστούμε μισή ώρα, για ενός μέτρου μιάμιση ώρα και προχωράμε.

Ιδιαίτερη προσοχή για τους νονούς βέβαια στην αγορά μιας λαμπάδας.

«Πλέον πολλοί βάζουν τεχνητά χρώματα και χημικά στις λαμπάδες. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο ειδικά στα παδάκια που έχουν αλλεργίες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από την μυρωδιά», εξηγεί ο ιατρός – Αντιπρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, Κων/νος Μακράς.

Τεράστιες ουρές στα καταστήματα πώλησης αυγών

 

Τεράστιες ουρές και στα καταστήματα που πωλούν αυγά. Τις ημέρες αυτές οι νοικοκυρές τιμούν το έθιμο και ξεκινούν το βάψιμο.

Τα μάτια μας δεκατέσσερα όμως όταν αγοράζουμε αυγά.  Ιδιαίτερη προσοχή στη σφραγίδα. Δείχνει την ημερομηνία αλλά και το πτηνοτροφείο και έτσι εξασφαλίζουμε ότι είναι ελληνικά και της ημέρας,  όπως συνηθίζουμε να λέμε.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top