Τo Star αποκαλύπτει το αίτημα για πείραμα - αναπαράσταση για τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου

Θα ρίξουν κούκλα με το ίδιο βάρος που είχε ο Νικόλας Χατζηπαύλου από το βράχο - Νέα ενημέρωση 31-03-2018 08:05

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο. Το Star αποκαλύπτει σήμερα το αίτημα της οικογένειάς του, προκειμένου να γίνει πείραμα με κούκλα από το βράχο από τον οποίο φέρεται να έχει πέσει. Επιμένουν ότι δεν υπήρξε πτώση και ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.

Είναι το αίτημα που θα καταθέσουν τη Δευτέρα οι δικηγόροι της οικογένειας του Νικόλα Χατζηπαύλου. Ζητούν από τον εισαγγελέα της Κω να γίνει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πείραμα - αναπαράσταση  για την εξακρίβωση περιστατικών που είναι απαραίτητα για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Αν το αίτημα γίνει δεκτό από τον αρμόδιο εισαγγελέα, τότε ειδική ομάδα θα ρίξει κούκλα  με το ίδιο βάρος που είχε ο Νικόλας Χατζηπαύλου από το βράχο στη θέση Λαγκά και από ύψος 70 μέτρων.

Από τη μορφή που θα πάρει η κούκλα μετά την πτώση θα εξαρτηθεί και η πορεία των ερευνών. Η οικογένεια επιμένει ότι από ένα τέτοιο ύψος ο άτυχος φοιτητής θα έπρεπε να είχε κακώσεις παντού. Κάτι που δεν  βρήκαν οι τεχνικοί τους σύμβουλοι που οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του ήταν βίαιος και ασφυκτικός.

 «Υπάρχουν στοιχεία που θα συγκλονίσουν»

 

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο  και μεταφέρθηκε στο βράχο όπου και βρέθηκε.

«‘Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα στοιχεία τα οποία άμεσα θα αναδειχθούν, θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η δικογραφία της υπόθεσης του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου διαβιβάστηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καλύμνου στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα παραλάβει και τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top