Συγκλονιστικές εικόνες από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και παρασύρθηκε από το τρένο

Σώα και αβλαβής η οδηγός

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα το πρωί όταν αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα του ΚΑΤ στην Κηφισιά πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές. Στην συνέχεια  παρασύρθηκε από το διερχόμενο τρένο, και όμως η οδηγός την γλύτωσε με μερικές μόνο γρατσουνιές.

Είναι ο γιος της ηλικιωμένης  γυναίκας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που έπεσε στις γραμμές του τραίνου. Ο πρώτος με τον οποίο επικοινώνησε αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα που άφησε άφωνους οδηγούς και διασώστες. 

Όλα ξεκίνησαν το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 8. Η ηλικιωμένη  γυναίκα με το μικρό αυτοκίνητο περνά πάνω στην γέφυρα στο τέρμα της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Κηφισιά. Για άγνωστο λόγο χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες .

Οι οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων σταματούν για να βοηθήσουν . Η συνέχεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βγαίνει μέσα από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο και το παρασύρει.

Η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να υποβληθειί σε ιατρικές εξετάσεις ενώ η γραμμή του τραίνου  Ειρήνη - Κηφισιά διακόπηκε περίπου για δυο ώρες μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο. 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top