Περιπλέκεται η υπόθεση εξαφάνισης των δυο ανηλίκων κοριτσιών στο Δήλεσι - Τι ισχυρίζεται η μητέρα τους

Απειλές δέχεται η οικογένεια του 18χρονου που ήταν μαζί με τα κορίτσια - Νέα ενημέρωση: 20:11

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των δύο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι. Η μητέρα τους διαψεύδει τα περί κακοποίησης και υποστηρίζει ότι δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να αναθρέψει τα τρία της παιδιά.

Σύμφωνα με καταγγελίες των παιδιών, ο πατέρας τους έπινε πολύ και όταν έπινε χτύπαγε και τις ίδιες και τα παιδιά.

«Και εγώ και ο σύζυγός μου κάναμε τα πάντα για αυτά τα παιδιά, για να μην τους λείψει τίποτα. Τα κορίτσια έλεγαν ότι δεν αντέχουν άλλο γιατί δεν τις αφήναμε να βγούνε. Ο άντρας μου δεν τις χτύπησε, δεν έκανε τίποτα», ισχυρίστηκε η μητέρα στην εκπομπή Tatiana Live. 

«Μπορεί στο σπίτι να υπήρχε φασαρία, μπορεί να μαλώναμε συνέχεια, αλλά δεν με χτυπούσε, ούτε εμένα ούτε τα παιδιά.

«Λέει δεν μπορούμε άλλο δεν μας αφήνετε και σηκώνεται όρθια η μικ΄ρη μου κόρη και φωνάζει και ήθελε να με χτυπήσει και την σπρώχνει ο άντρας μου κάτσε κάτω, μετά σηκώνεται η μεγάλη κόρη μου και φώναζε δεν αντέχω άλλο και φώναζε χτύπα με χτύπα με και ο πατέρας τους είπε δεν θα σου κάνω τη χάρη», ανέφερε. 

Παρ’ όλους τους ισχυρισμούς της μάνας, τα κορίτσια δήλωσαν ότι προτιμούν το ίδρυμα παρά να επιστρέψουν στο σπίτι τους, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.

Το χρονικό

 

Οι δύο ανήλικες αδερφές έφυγαν από το σπίτι τους στο Δήλεσι, μαζί με έναν 18χρονο φίλο τους που προσπαθούσε να τις βοηθήσει, γιατί, όπως καταγγέλλουν οι ίδιες, ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη.

‘Όπως ισχυρίζονται, έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που κατήγγειλαν και στην αστυνομία.

Απειλές από τον πατέρα των κοριτσιών δέχεται η οικογένεια του 18χρονου

 

Με μηνύσεις σκέφτεται να απαντήσει η ηθοποιός και θεία του 18 χρονου, Μαίρη Χαλκιά, στις απειλές του πατέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι. 

Τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του 18χρονου δέχεται απειλές από τον πατέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών όπως υποστηρίζει η θεια του νεαρού.

 «Φώναζε θα τον σκοτώσω και όποιον βρω μπροστά μου από την οικογένεια , θα τους κάνω κακό, δεν θα προλάβει ο Λεωνίδας να πάει φυλακή, θα τον έχω καθαρίσει. Έψαξε να βρει και το σπίτι μου», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

«Πήρα τηλέφωνο το Α.Τ και πράγματι είπα έχω ένα φόβο, ήρθε το βράδυ εδώ το περιπολικό. Θα δω τι θα κάνω, θα το ερευνήσω και ανάλογα θ πράξω, ή με κάποια καταγγελία ή μήνυση», λέει.

Ο πατέρας των κοριτσιών φαίνεται πως εμφανίζεται μόνο μέσω απειλών γιατί κατά τα άλλα είναι άφαντος. Σύντομα όμως  και οι δυο γονείς θα κληθούν από τον εισαγγελέα καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία μετά τις καταγγελίες των κοριτσιών, οι οποίες αρνούνται κατηγορηματικά να επιστρέψουν στο σπίτι τους και προς το παρόν φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top