Ξεσπά η μάνα της Κατερίνας Γοργογιάννη που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη: «Κάποιος τη σκότωσε, θέλω την αλήθεια»

Τι λέει ο ιατροδικαστής

«Θέλω να μάθω την αλήθεια», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της άτυχης Κατερίνας Γοργογιάννη, που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο της Κρήτης. Πιστεύει πως κάποιος σκότωσε το παιδί της και ζητά απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος Κατερίνας Γοργογιάννη: Ο χωρισμός και οι απειλές για αυτοκτονία λίγους μήνες πριν βρεθεί νεκρή - Αυτοχειρία ή έγκλημα;

«Αυτό θέλω. Να λάμψει η αλήθεια! Το παιδί μου δεν το ξαναπαίρνω πίσω, αλλά να ξέρω! Αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα να μην με φάνε κι αυτά.  Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάω. Και το περνάω και μόνη μου μπορώ να σας πω. Να αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο πράγμα, που σε άλλα σπίτια είναι γεμάτο το σπίτι και βοηθάνε… εγώ είμαι μόνη μου!»

«Εκατό αποφάσεις να βγάλουν… το λέω, ότι στο παιδί μου έκαναν κακό! Αλλού της έκανε το κακό και την άφησε. Δεν μπορεί εκεί πέρα. Ποιον πήγε και συνάντησε; Ποιον πήγε; Γιατί πήγε;»

Όπως αποκαλύπτει ο αδερφός της, τον τελευταίο καιρό η όμορφη Κατερίνα ήταν ευδιάθετη. Κανείς δεν περίμενε ότι ξαφνικά θα χάνονταν τα ίχνη της  και ότι λίγες ημέρες μετά θα βρισκόταν νεκρή σε ένα πάρκο, μόλις 10 λεπτά από το σπίτι της.

Λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της, την είχε χωρίσει ο επί 7 μήνες σύντροφός της

 

«Κατά τις 3 του μηνός επικοινωνήσαμε μέσω email και μου ανέφερε αν έχω νέο για μια δουλειά που της είχα δώσει, να με ενημερώσεις. Και το ΄κανα βέβαια και λέω εννοείται, δεν υπάρχει κανένας λόγος, δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, να τη βοηθήσω ήθελα. Ήμασταν μαζί επτά μήνες», λέει ο πρώην σύντροφός της.

«Από την ώρα που τον πήρα εγώ και του το είπα ότι εξαφανίστηκε αυτή μήπως ξέρεις κάτι, αυτός δεν με ξαναπήρε, μόνο την Κατερίνα είχε πάρει στο δικό της τηλέφωνο. Και μετά από εκείνη την ημέρα δεν με ξαναπήρε. Κι άρχισα μετά και τον έπαιρνα εγώ. Τώρα εξαφανίστηκε. Έχει κλείσει τα τηλέφωνα», αποκαλύπτει η μητέρα της.

Δεν πιστεύει ότι ο χωρισμός επηρέασε τόσο την κόρη της, ώστε να αυτοκτονήσει.

«Αν αυτή την άγγιξε τόσο πολύ επειδή χώρισε… μα δεν ήταν και σπουδαίος άντρας, σιγά τον άντρα… Η Κατερίνα σε  ό,τι δεσμό κι αν χαλούσε που είχε χαλάσει πολλούς δεσμούς… σε ένα λεπτό ήταν το ίδιο γι' αυτήν. Ούτε μια εβδομάδα δεν έκατσε με κατάθλιψη για τέτοια θέματα», αναφέρει.

Δολοφονία ή αυτοκτονία;

 

Ο έμπειρος ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, εξηγεί στο Star ποια στοιχεία θα μαρτυρήσουν την δολοφονία, αν τελικά όντως κάποιος σκότωσε την κοπέλα. 

«Σε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας οι χαρακτηριστικές κακώσεις, ή κάποια δηλητηριώδη ουσία, ή ο θάνατος λόγω αποστέρησης, πάντα μπορεί να διαπιστωθεί».

 

Απαντήσεις σ' όλα τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της, θα δώσει η νεκροψία.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top